Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab Seychelles Ngabebas Warta piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE

WTN VP Alain St.Ange on Kelestarian Samudra di ASEAN

Alain St.Ange mun nyarita dina kelestarian sagara
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Alain St.Ange bakal nyarioskeun "Kelestarian Samudra di ASEAN" salami Poé ASEAN di Dubai Expo 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Alain St.Ange, urut Menteri Seychelles jawab Pariwisata, Aviation Sipil, Palabuhan & Kelautan, bakal di Dubai minggu hareup jadi bagian tina forum tingkat tinggi. St Ange ayeuna Wakil Présidén Humas pikeun Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) sareng Présidén di Déwan Pariwisata Afrika (ATB).

Mantan Menteri St.Ange diondang pikeun ngagabung dina panel sareng ngabagi pangalamanana ngeunaan pangwangunan pariwisata eco-laut salaku bagian integral tina ékonomi biru pikeun konservasi jeung kapentingan masarakat basisir jeung pulo.

Poé ASEAN di Dubai Expo 2020 bakal dilaksanakeun dina:

Tanggal: Desember 10, 2021

Waktos: 2:30 ka 5:00 pm (Dubai GMT+3)

Tempat: Aula Abu Dhabi

Business Connect Center, lantai 6

2020 CLUB - Dubai Expo

Mantan Menteri St.Ange nyaéta Diréktur Eksekutif Forum of Small Medium Economy AFRICA ASEAN (FORSEAA) sareng bakal ngagabung sareng menteri Indonésia sareng sajumlah ahli sareng panyatur luhur.

"Ngaliwatan forum tingkat luhur ieu, blok nagara-nagara ASEAN ngarep-ngarep pikeun ngabagi pandangan umum ngeunaan pamakean sareng pelestarian sumber daya sagara nuju pangwangunan pariwisata, ékonomi sareng investasi, sareng konservasi laut pikeun mata pencaharian masarakat basisirna. ,” ceuk HE Bapak Dato Lim Jock Hoi, Sekjen Asosiasi Bangsa-Bangsa Asia Tenggara (ASEAN). 

Alain St.Ange anu ngajalankeun Konsultan Pariwisata Saint Ange sorangan sareng Wakil Présidén Jaringan Pariwisata Dunia (WTN), nyéépkeun sababaraha bulan di Indonésia awal taun ieu pikeun langkung nyambung sareng pamekaran pariwisata Indonésia sareng ngajalajah daérah gawé bareng sareng Afrika. . “Abdi reueus, sareng saleresna abdi ngahormatan pisan parantos diondang janten panyatur dina rapat khusus para ahli tingkat luhur ieu. Nalika kuring bakal ngapungkeun bandéra Seychelles, kuring ogé bakal ngagaduhan kasempetan unik pikeun diajar ti batur nalika kuring ngabagi pangalaman kuring ka anu hadir, ”saur Alain St.Ange.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment