Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Jumlah nagara anu ditarajang ku varian Omicron anyar ngembang

Jumlah nagara anu ditarajang ku varian Omicron anyar ngembang
Jumlah nagara anu ditarajang ku varian Omicron anyar ngembang
Ditulis ku Harry Johnson

Ditengah panik sadunya dipicu ku Omicron, seueur nagara ngalaksanakeun deui larangan perjalanan dina usaha ngawatesan panyebaranna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab varian Omicron tina virus COVID-19 munggaran dideteksi di Afrika Kidul, beuki seueur nagara di sakumna dunya ngalaporkeun datangna galur anyar ka wilayahna.

Galur COVID-19 anyar prihatin médis sabab tiasa nampilkeun tangtangan pikeun vaksin. Tapi, Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) negeskeun yén masih teu aya bukti ilmiah ngeunaan kumaha parah gejala inféksi dibandingkeun sareng varian COVID-19 anu sanés.

Samentara éta, Ditengah panik sakuliah dunya sparked ku omicron, loba nagara nerapkeun deui larangan perjalanan dina usaha pikeun ngawatesan sumebarna.

AS

Rebo nempo teh Amérika Serikat ngalaporkeun kasus munggaran dikonfirmasi nagara ngeunaan varian Omicron di California, sanggeus traveler a, anu geus divaksinasi pinuh, balik ti Afrika Kidul on November 22. Nagara geus mutuskeun pikeun merlukeun test négatip dina hiji poe perjalanan pikeun sakabéh arrivals, naha maranéhna divaksinasi atanapi henteu.

Perancis

Pejabat lokal mendakan tilu kasus Omicron, hiji di pulo Reunion di Samudra Hindia sareng dua deui di daratan Perancis. Dina sagala hal, individu nembé ngumbara ngaliwatan Afrika.

India

Dinten ayeuna, India ngumumkeun kasus anu dikonfirmasi munggaran di nagara éta saatos dua lalaki di nagara Karnataka diuji positip saatos balik ti luar negeri. Aranjeunna parantos diawaskeun ku pejabat pamaréntahan sareng sadaya kontak primér sareng sekundérna dilacak sareng diuji.

Dénmark

Bangsa Nordik parantos ngonfirmasi sababaraha inféksi tina mutasi COVID-19, sanaos salah sahiji anu kapangaruhan dipikanyaho ngahadiran konsér sareng sababaraha 2,000 anu hadir sateuacan nguji positip. Nalika kabijakan nasional henteu acan diwanohkeun, Dénmark nutup sakola anu ngagaduhan kasus anu disangka kusabab kasieun éta tiasa nyababkeun wabah anu langkung ageung.

Norwégia

Dua jalma di kotamadya basisir kulon Oeygarden dites positip pikeun omicron dinten Rebo, nyirian kasus munggaran tina varian di Norwégia, sabab daérah éta ngalaman spike inféksi anu nyababkeun larangan larangan lokal. Langkung pikahariwangeun pikeun pejabat, nagara ayeuna naliti gugusan ageung sahenteuna 50 kasus anu aya hubunganana sareng pesta Natal.

karajaan Inggris

Saatos ngalaksanakeun deui larangan COVID-19, kalebet amanat topéng, Badan Kaamanan Kaséhatan Inggris parantos mastikeun yén, di Inggris sareng Skotlandia, 32 kasus varian énggal parantos dideteksi, sedengkeun Irlandia Kalér sareng Wales henteu acan kacatet hiji inféksi anyar tina mutasi. galur.

Australia

Otoritas kaséhatan parantos ngarékam salapan kasus anu dikonfirmasi omicron galur, kalayan dalapan inféksi di New South Wales sareng hiji di Téritori Kalér. Patugas parantos ngawaskeun nagara, sieun aya deui kasus saatos salah sahiji jalma anu tepa nganjang ka pusat balanja anu sibuk sateuacan nguji positip.

Dina Kemis, Finlandia jeung Singapura dikonfirmasi ayana galur anyar, bari Romania oge sieun eta geus boga hiji kasus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment