Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan raramean News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Wines & Arwah

Cheers mate: Australia mangrupakeun nagara mabok anyar di dunya

Cheers mate: Australia mangrupakeun nagara mabok anyar di dunya
Cheers mate: Australia mangrupakeun nagara mabok anyar di dunya
Ditulis ku Harry Johnson

Survei Narkoba Global 2021 diartikeun mabok salaku kaayaan dimana fakultas fisik sareng méntal diganggu dugi ka kasaimbangan, fokus, sareng ucapan kapangaruhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Langkung ti 32,000 jalma ti 22 nagara anu béda-béda di sakumna dunya ngungkabkeun tingkat konsumsi narkoba sareng alkoholna ka Survey Narkoba Global 2021.

Numutkeun survéy internasional taunan ngeunaan pamakéan narkoba, réspondén Australia meakeun booze ka titik insobriety leuwih ti dua kali sabulan (kira-kira 27 kali sataun) bari rata-rata di dunya éta sabudeureun 14 kali, atawa saeutik leuwih ti sakali sabulan.

nu Survey Narkoba Global 2021 diartikeun mabok salaku kaayaan dimana fakultas fisik jeung mental anu impaired ka titik nu kasaimbangan, fokus, jeung ucapan anu kapangaruhan.

Dumasar kana hasil laporan, urang Australia dinobatkeun salaku inuman anu paling beurat di dunya, sedengkeun Dénmark sareng Finlandia dihijikeun di tempat kadua, kalayan réspondén ti unggal nagara ngalaporkeun mabok ampir dua kali sabulan taun ka tukang.

Ampir saparapat réspondén Australia ngarasa kuciwa ngeunaan kabiasaan nginumna, sareng ampir tilu-suku pamilon ti Down Under ngalaporkeun henteu bagja yén aranjeunna "nginum teuing gancang". 

Tapi, anu nginum Irlandia ngarasa paling parah ngeunaan janten mabok, kalayan langkung ti saparapat "hayang [aranjeunna] parantos mabok kirang atanapi henteu mabok pisan."

Peminum Australia ogé dihijikeun sareng réspondén Finlandia di luhur daptar nalika milarian perawatan médis darurat pikeun kaayaan anu aya hubunganana sareng alkohol "serius". Tarif milarian perhatian médis di dua nagara ampir tilu kali lipat rata-rata global, nempatkeun tekanan tambahan dina sistem kasehatan masarakat anu ditarajang COVID.

Panaliti survey nyarios yén jalma di Australia "Kéngingkeun bir" salami pandémik COVID-19 sabab sabagéan ageung daérah ngahindarkeun konci anu diperpanjang anu katingal di nagara-nagara sanés dina taun katukang.

Lian ti Victoria, sabagéan ageung nagara bagian sareng wilayah ngan ukur ngalangkungan konci anu pondok sareng seukeut, anu ngamungkinkeun tempat silaturahmi tetep kabuka sareng seueur acara anu bakal dilaksanakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment