Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Beijing: Aturan anyar bakal ngagampangkeun perjalanan bisnis AS-China

Duta Besar Cina ka Amérika Serikat, Qin Gang
Ditulis ku Harry Johnson

Beijing bakal ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun nyatujuan perjalanan pikeun eksekutif AS ka saminggu satengah sareng bakal langkung 'perhatikeun' keluhan ti pamimpin bisnis ngeunaan rezim perjalanan ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Duta Besar Cina ka Amérika Serikat, Qin Gang, nyatakeun yén Beijing badé santai aturan sareng peraturan perjalanan pikeun eksekutif bisnis AS.

Diomongkeun dina dinner hosted ku Déwan Usaha AS-Cina, Utusan Beijing vowed pikeun nempatkeun 'énergi leuwih positif' kana hubungan bilateral jeung 'jalur gancang' penerbangan AS-Cina guna minuhan masalah ti usaha Amérika.

Numutkeun Duta Besar, Beijing bakal ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun nyatujuan perjalanan pikeun eksekutif AS ka saminggu satengah sareng bakal langkung 'attentive' kana keluhan ti pamimpin bisnis ngeunaan rezim perjalanan ayeuna.

"Kalayan susunan anu ditingkatkeun, waktos anu diperyogikeun pikeun persetujuan perjalanan bakal langkung pondok, henteu langkung ti 10 dinten kerja," saur Duta Besar, nambahan yén China bakal ngirim rencana kerja ka Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC) 'saenggalna.'

Nyebutkeun hiji gempungan maya amenable antara Présidén AS Joe Biden jeung pasangan Cina na Xi Jinping bulan panungtungan, Qin ceuk dua pamingpin ogé ngabahas kumaha carana 'gancang' penerbangan ka Cina, sarta yén Beijing hoyong nyelapkeun 'énergi leuwih positif kana hubungan urang. .'

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment