Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Investasi Warta Méwah wartos jelema resorts kasalametan Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Tujuan pangsaéna di dunya pikeun mésér bumi liburan énggal

Tujuan pangsaéna di dunya pikeun mésér bumi liburan énggal
Tujuan pangsaéna di dunya pikeun mésér bumi liburan énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku ibukota wewengkon Italia kalér Veneto, Venice dingaranan hotspot libur nomer hiji di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Panaliti anyar nganalisa tujuan populér di sakumna dunya ngeunaan faktor-faktor sapertos hal-hal anu kedah dilakukeun, mampuh, tingkat kajahatan sareng cuaca lokal.

Hiji skor weighted sakabéh lajeng dijieun tur unggal nagara ieu rengking.

Top 10 tempat anu mésér bumi liburan di sakumna dunya 

pangkattujuanHal anu kudu dilakukeun per 10,000 jalmaRéstoran per 10,000 jalmaSkor Indéks KajahatanBiaya hirup bulanan rata-rata pikeun kulawarga opat (USD)harga sipat rata per m2 (USD)Suhu rata-rata (˚C)Curah hujan bulanan rata-rata (mm)Skor sakabéh / 10
1Venice, Italia3582,62831.63$3,691$4,93013.164.26.92
2Paphos, Siprus1151,51128.38$2,560$1,83719.232.26.91
3Abu Dhabi, UEA523112.04$2,865$2,83627.610.86.70
4Dubai, UAE1140416.34$3,191$2,87727.613.36.57
5Funchal, Portugal4563714.80$2,335$2,05319.358.36.41
6Corfu, Yunani741,32219.45$2,910$1,64717.285.06.28
7Las Palmas de Gran Canaria, Spanyol1247626.08$2,409$2,91221.313.76.27
8Santa Cruz de Tenerife, Spanyol1342127.00$2,545$2,14821.221.76.20
9Larnaca, Siprus4570729.69$2,834$1,56519.531.76.19
10Marbella, Spanyol561,74938.59$2,530$3,68417.348.66.16

Salaku ibukota wewengkon Italia kalér Veneto, Venice dingaranan hotspot libur nomer hiji di dunya. Dipikawanoh pikeun diwangun dina laguna leuwih 100 pulo leutik di shores of Adriatik, alesan utama eta rengking salaku tujuan nomer hiji nyaeta konsentrasi sheer hal pikeun ngalakukeun jeung tempat dahar jeung inuman dina wewengkon relatif leutik na. 

Upami anjeun hoyong bumi pakansi dimana waé kalayan langkung seueur wisatawan, dimana anjeun leres-leres tiasa neuleumkeun diri sareng warga lokal, Paphos di Siprus tiasa janten pilihan anu saé. Kota ieu rengking tempat kadua berkat iklim Mediterania na, kalayan suhu taunan rata-rata 19.2˚C, ogé janten diantara tempat anu langkung mirah anu dianalisis, kalayan harga bumi rata-rata per méter pasagi $1,837.

Abu Dhabi tempat katilu dina ranking, ogé achieving skor kajahatan panghandapna sadaya tujuan dianalisis, penting pikeun maranéhanana anu nempo perasaan nyaman jeung aman di imah maranéhanana jauh ti imah salaku massively pentingna.

Antalya, Turki mangrupikeun tujuan kalayan biaya hirup bulanan rata-rata panghandapna $1,339 pikeun kulawarga opat. Antalya oge tujuan kalawan harga sipat panghandapna $730 per méter pasagi.

Pikeun anu nyembah panonpoé, Las Vegas mangrupikeun tujuan kalayan curah hujan panghandapna ngan ukur 8.9mm ragrag unggal bulan. Sedengkeun lalaki di Maladéwa miboga suhu rata-rata pangluhurna 28.5˚C.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment