Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Southwest Airlines announces parobahan kapamimpinan anyar

Southwest Airlines announces parobahan kapamimpinan anyar
Southwest Airlines announces parobahan kapamimpinan anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Justin Jones dipromosikeun janten Wakil Présidén Senior Strategi & Desain Operasional, dimana anjeunna bakal mingpin modernisasi maskapai sareng perbaikan operasional dina peran anu nembé diciptakeun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Southwest Airlines Co dinten ngumumkeun parobahan Kapamingpinan jeung pasini dina rupa departemén pausahaan.   

Justin Jones dipromosikeun janten Wakil Présidén Senior Strategi & Desain Operasional, dimana anjeunna bakal mingpin modernisasi maskapai sareng perbaikan operasional dina peran anu nembé diciptakeun ieu. Jones sateuacana janten Wakil Présidén Perencanaan Operasi Téknis sareng Kinerja, dimana anjeunna tanggung jawab pikeun Jasa Kontrak, Perencanaan Pangropéa Berat, Reliabilitas sareng Rékaman Pangropéa, Pelatihan, Intelijen Bisnis, Penampilan Pesawat, sareng Perencanaan Strategis pikeun Operasi Téknis. Jones geus ngayakeun rupa-rupa kinerja sarta peran strategi sapanjang Company jeung dimimitian ku Kulon Kidul di 2001 salaku Manajemén Pajeg sarta analis harga.

Kalayan parobihan ieu, Angela Marano, ayeuna Managing Director Business Transformation, dipromosikeun janten Wakil Présidén Transformasi Bisnis, sareng anjeunna sareng Timna bakal ngalih ti Departemen Keuangan ka Tim Strategi & Desain anu énggal. Tim Transformasi Usaha nyayogikeun rupa-rupa jasa sareng kamampuan, kalebet Inovasi/Desain Pusat Manusa, Perbaikan Terus-terusan, Tren Muncul, Élmu Data, sareng Otomatisasi. Marano geus di SKulon Airlines salila 23 taun, dimimitian dina 1998 dina Téhnologi sarta geus dilaksanakeun sababaraha kalungguhan Kapamingpinan dina Téhnologi jeung Stratégi Perusahaan.

Jonathan Clarkson nembe diwanohkeun ka Wakil Présidén Marketing, Kasatiaan, & Produk. Clarkson nembe janten Managing Director, ngawaskeun tanggung jawab manajemén umum pikeun program frequent flyer Company anu meunang pangajén, Rapid Rewards, ogé gawé bareng urang. Anjeunna ogé boga tanggung jawab pikeun manajemén bisnis produk panghasilan ancillary Southwest urang (EarlyBird Check-In, ditingkatkeun Boarding, hotél, Mobil, jsb) sarta mingpin Performance Usaha / Élmu Data jeung Wawasan Palanggan / Tés & Tim Optimasi dina Marketing.

Jim Dayton nuju transisi ka Wakil Présidén Cybersecurity sareng Kapala Perwira Kaamanan Inpormasi, nyusul Diréktur Kepala Perwira Kaamanan Inpormasi Michael Simmons kaluar ti Perusahaan. Dina peran anyar Dayton, anjeunna bakal nanggungjawaban kana sadaya aspek kaamanan maya Kulon Airlines' fasilitas, bandara, jeung pesawat. Dayton ngagabung Southwest di 2012 sarta geus nyekel sababaraha posisi Kapamingpinan tingkat senior. Dina peranna anu pang anyarna, anjeunna ngagaduhan tanggung jawab pikeun mingpin portopolio Operasi dina Dinas Téknologi Kulon Kidul sareng damel sareng Operasi Penerbangan, Operasi Inflight, Kontrol Operasi Jaringan, sareng Kasalametan & Kaamanan pikeun ngamodernisasi seueur sistem operasional anu paling kritis di Kulon.

John Herlihy ogé parantos dipromosikeun ti Diréktur Ngatur ka Wakil Présidén Operasi Téknologi sareng Pangiriman Inisiatif Perusahaan. Herlihy bakal ngawasan Portopolio Operasi Téknis anu ngadukung aplikasi pangropéa pesawat Southwest sareng ékosistem produk. Salaku tambahan, anjeunna bakal mingpin Tim Pangiriman Inisiatif Perusahaan anu nembé dibentuk, anu museurkeun kana pangiriman perbaikan cybersecurity departemén kritis sareng privasi data. Anjeunna ngagabung Southwest di 2017 sareng ngawas sababaraha palaksanaan produk utama dina Departemen Operasi Téknis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment