Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Menteri Pariwisata Thailand: Naha Ieu Cahaya di Tungtung Torowongan?

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Menteri Pariwisata &

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Menteri Pariwisata & Olahraga sareng Khun Chattan Kunjara Na Ayudhya, Wakil Gubernur Pemasaran Internasional (Eropa, Afrika, Timur Tengah sareng Amérika), Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) nyarios dina "Buka deui Pariwisata Thailand: Naha ieu Cahaya di tungtung Torowongan?" acara diayakeun ku British Kamar Dagang Thailand. Acara lumangsung di Hotel Anantara Siam di Ratchaprasong Bangkok.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina pidato keynote na, Menteri Phiphat nyarios: "Thailand mangrupikeun salah sahiji nagara anu munggaran di dunya anu nyandak léngkah-léngkah utama pikeun pamulihan industri pariwisata. Prosés pamulihan parantos dilaksanakeun ngaliwatan proyék pilot Sandbox Phuket ngabagéakeun wisatawan asing pikeun ngarambat di nagara éta dina kaayaan énggal sareng ngamankeun ukuran kaséhatan masarakat.

"Dina krisis anu henteu acan ningali tungtungna, urang ayeuna mimiti ningali sababaraha cahaya dina gelap. Kasuksésan proyék Phuket Sandbox parantos nyababkeun seuneu harepan pikeun industri pariwisata global sareng dorongan sapertos kitu nyababkeun Thailand ngalegaan proyék anu disebut tadi pikeun ngabagéakeun wisatawan asing di daérah sanés ngaliwatan dibuka deui nagara pikeun ngabagéakeun sémah asing ti nagara-nagara anu résiko rendah anu narik kira-kira 100,000 wisatawan internasional ti saprak mimiti tanggal 1 Nopémber 2021.

Menteri teras ngabahas promosi anyar anu aya di toko kalebet "Amazing Thailand, Amazing New Chapters."

Dina nyimpulkeun konci bubuka, Menteri Phiphat nyarios: "Tapi, urang moal tiasa suksés tanpa integrasi sareng gawé babarengan ti sadaya séktor anu relevan, sareng forum dinten ieu mangrupikeun léngkah pikeun kasuksésan urang, kalayan sagala pangalaman para ahli ti lembaga pamaréntahan Thailand sareng Inggris. swasta. Urang bisa mantuan nangtukeun arah anyar tina Industri pariwisata Thailand dina hal ningkatkeun kaamanan sareng kelestarian pikeun ékonomi, masarakat, sareng lingkungan, sareng tungtungna, nguatkeun kerjasama pariwisata, sareng dimensi sanésna antara Thailand sareng Inggris.

Khun Chattan Kunjara Na Ayudhya, Wakil Gubernur Pemasaran Internasional (Eropa, Afrika, Timur Tengah sareng Amérika), Otoritas Pariwisata Thailand (TAT)

Khun Chattan nyarios kalayan lancar ngeunaan masa depan pariwisata Thailand pasca COVID-19 sareng peta jalan strategi pikeun pamulihan lestari pariwisata Thailand dina presentasi audio visual anu lengkep.

Barisan panyatur tamu sareng Pupuhu BCCT Craig Cracknell

Afterwards, sawala panel moderated ku anggota dewan BCCT Martin Hurley, General Manajer ti Lancaster Hotel, Bangkok, kalawan panelists Pilomrat Isvarphornchai, Public Relations, Association of Thailand Travel Agen (ATTA); Michael Marshall, Kapala Officer komérsial, Minor Hotel Grup; Khun Sumate Sudasna, Présidén, TICA; jeung Oliver Schnatz, Sofitel Sukhumvit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment