Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner pendidikan Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Revolusi kuliner di India Hotel Manajemén jeung Catering Téhnologi Acara

acara kuliner India

Banarsidas Chandiwala Institute of Management Hotel and Catering Technology (BCIHMCT) ngayakeun acara kuliner internasional sareng nasional. Tantangan Kuliner Korea Sadaya India sareng Chandiwala 20th Ensemble virtual dirarancang ku BCIHMCT, pikeun muka konci poténsial, nunjukkeun kaahlian, sareng nampilkeun resep inovatif dina dunya silaturahmi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Salah sahiji sorotan utama ngeunaan Chandiwala silaturahmi Ensemble (CHE) 2021 anu diayakeun pikeun 9 Désémber 2021, nyaéta "Diét India Lestari - Pikeun Masa Depan Sehat 2021." Ieu mangrupikeun kompetisi anu berorientasi panilitian dimana para kontestan kedah ngirim tulisan anu ditalungtik anu nyorot kabiasaan tuang, kauntungan kaséhatan, léngkah-léngkah anu lestari, sareng saran ka kelompok sasaran khusus. 

Tantangan Kuliner Korea Sadaya India anu kadua diayakeun pikeun 11 Désémber 2021, ku Pusat Budaya Korea India sareng Banarsidas Chandiwala Institute of Manajemén Hotel, Cirebon. Taun ieu, acara bakal dilaksanakeun sacara hibrida - campuran online sareng offline - kalayan kategori ogé dibagi kana manajemén hotél profésional sareng murid sakola kuliner sareng kabuka pikeun sadayana. Pamilon dipénta pikeun ngirim pidéo masak sorangan tina kuliner Korea anu dipilih ku ngagunakeun resep otentik atanapi gabungan inovatif sareng masakan India.            

Aya ogé kontes sapertos "Kontes Resep Gedang Sehat 2021" sareng "Dress the Cake Challenge 2021." Kontes ieu ngeunaan nunjukkeun kaahlian ngaliwatan masak sareng yén kadaharan masih tiasa diciptakeun anu pikaresepeun bari dina waktos anu sami mastikeun komunikasi tetep saling liwat platform digital.

Video pondok anu dibagikeun ku pamilon bakal ditilik ku panel hakim anu kasohor anu bakal sacara khusus ningali resep, téknik, gairah, pangaweruh ngeunaan produk, sareng kaahlian plating pikeun nangtukeun finalis sareng juara pamungkas. Sadaya juara sareng pamilon bakal nampi sertipikat anu dicitak anu mastikeun partisipasina dina 20th Virtual Chandiwala Hospitality Ensemble 2021

The Chandiwala Hospitality Ensemble boga tujuan pikeun nyadiakeun kasempetan pikeun aspiring professional manajemén hotél ku masihan aranjeunna platform keur demonstrate bakat maranéhanana saméméhna unearthed.

Sababaraha kompetisi utama acara ieu nyaéta "Contest Chef Future Chandiwala 2021," "Hospitality Brain Twister 2021," "Bar Wizard Bar Challenge 2021," "Dress the Cake Challenge 2021," "Chandiwala Towel Origami Competition," sareng "Oxford Hospitality Brain Twister 2021."

Tantangan ieu bakal nguji pangaweruh sareng katerampilan kuliner para koki mahasiswa anu tumbuh tina sababaraha akademi manajemén hotél sareng koki profésional PAN India ngalangkungan mode virtual kusabab pandémik COVID-19 anu teu pernah aya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment