Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

NASA Space peluncuran: 8. Desember - Dimana lalajo

NASA bakal nyadiakeun sinyalna langsung tina acara konci dina misi a cosmonaut Rusia Samaun jeung dua pangusaha Jepang disetel ka ngajalankeun ka Stasion Angkasa Internasional Rebo, 8 Désémber, sarta balik ka Bumi dina Minggu, 19 Désémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Roscosmos cosmonaut Alexander Misurkin bakal gabung pamilon spaceflight Yusaku Maezawa jeung Yozo Hirano dina Soyuz MS-20 pesawat ruang angkasa launching ti Baikonur Cosmodrome di Kazakhstan di 2:38 am EST Rebo 8 Désémber (12:38 pm Baikonur waktos). Kagiatan peluncuran, docking, sareng mulang bakal disiarkeun langsung dina Televisi NASA, aplikasi NASA, sareng situs wéb agénsi éta.

Saatos opat-orbit, perjalanan genep jam, Soyuz bakal dok ka modul Poisk stasion jam 8:41 am Kira-kira dua jam saatos docking, hatches antara Soyuz sareng stasion bakal dibuka sareng anggota awak bakal silih salam.

Sakali dina stasion, trio bakal gabung ekspedisi 66 Panglima Anton Shkaplerov na cosmonaut Pyotr Dubrov of Roscosmos, kitu ogé astronot NASA Mark Vande Hei, Raja Chari, Tom Marshburn, sarta Kayla Barron, sarta ESA (Badan Spasi Éropa) astronot Matthias Maurer, salila kurang leuwih 12 poé dina laboratorium orbital.

Dinten Minggu, 19 Désémber, Misurkin, Maezawa, sareng Hirano bakal ngaréngsékeun misina, ngaleungitkeun Soyuz tina modul Poisk sateuacan angkat ka badarat dibantuan parasut di stépa Kazakhstan tabuh 10:18 EST (9:18 énjing Senén. , 20 Désémber, waktos Kazakhstan).

Cakupan misi nyaéta kieu (sadayana waktos Wétan):

Rebo, 8 Désémber

2 am - Sinyalna TV NASA dimimitian pikeun peluncuran 2:38 am.

8 am - sinyalna TV NASA dimimitian pikeun 8:41 am docking.

10:15 am - Sinyalna TV NASA dimimitian pikeun muka hatch sareng ucapan wilujeng sumping.

Minggu, 19 Désémber

3 pm - sinyalna TV NASA dimimitian pikeun nutup hatch di 3:32 pm

6:30 pm - sinyalna TV NASA dimimitian pikeun undocking di 6:54 pm

9 pm - sinyalna TV NASA dimimitian pikeun deorbit jeung badarat. Badarat ditargetkeun jam 10:18 wengi

Ieu bakal janten penerbangan katilu Misurkin ka luar angkasa sareng penerbangan munggaran pikeun Maezawa sareng Mirano, anu nuju angkat ka luar angkasa dina kontrak antara Space Adventures sareng Roscosmos.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment