Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Uji coba I-Spy COVID pikeun Kasakit Kritis Ditungtungan: Teu aya Dampak anu ageung

Dinten ayeuna, Quantum Leap Healthcare Collaborative (QLHC), sponsor tina Percobaan I-SPY COVID, ngumumkeun yén panangan IC14 sidang parantos ditungtungan. Kaputusan ieu disababkeun ku kamungkinan luhur yén IC14 moal gaduh dampak anu ageung dina waktos pondok pikeun pamulihan atanapi maotna dina pasien anu gering kritis sareng COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

IC14 mangrupikeun antibodi monoklonal chimeric anu dipilih pikeun dilebetkeun dina uji coba sabab nargétkeun CD14 tiasa janten strategi anu pas pikeun ngamodulasi réspon imun bawaan anu nyababkeun panyawat serius sareng karusakan organ dina panyawat COVID-19. Uji coba IC14 dileungitkeun ku rekomendasi Panitia Pangimeutan Data (DMC) saatos subjek 66 sacara acak ka panangan IC14 sareng dianalisis dina populasi Intent-to-Treat (ITT). Pasén anu ditugaskeun kana panangan IC14 nampi terapi tulang tonggong, kalebet dexamethasone sareng remdesivir, ditambah 4 mg / kg IC14 ku infus intravena dina dinten 1 sareng 2 mg / kg dina dinten 2, 3 sareng 4.

Hasil IC14 ieu dibandingkeun 76 subjék anu concurrently randomized kana panangan kontrol tulang tonggong. Kritéria kalulusan henteu kacumponan, tapi kritéria kasia-siaan sawaréh kacumponan. Kamungkinan yén IC14 bisa ngurangan waktu recovery diperkirakeun 3.4%; kamungkinan yén panangan IC14 punjul ti panangan babarengan pikeun ngurangan mortality diperkirakeun 62%. Sanggeus sakabéh penderita ngahontal 28 poé nurutan-up, data ngusulkeun aya kamungkinan low yén tambahan IC14 kana terapi tulang tonggong bakal boga dampak dina waktu recovery atanapi mortality.

Percobaan I-SPY COVID dirancang pikeun gancang nyaring agén anu nunjukkeun janji pikeun ngirangan waktos pikeun pulih (ditetepkeun salaku pangurangan paménta oksigén) atanapi résiko maot dina pasien COVID-19 anu gering kritis. Panalitian ngagunakeun metodologi desain uji coba platform adaptif QLHC, anu museurkeun kana penilaian serentak sareng efisien tina sababaraha agén investigasi. Agen saméméhna ditaksir dina sidang kaasup cenicriviroc, razuprotafib, apremilast, icatibant na famotidine tambah celecoxib. Panangan agén investigasi disarankeun pikeun dihentikan kusabab sia-sia upami aya perbaikan anu teu cekap dina pamulihan atanapi maotna. Sacara husus, aturan futility handap dilarapkeun:

1. Perlakuan crosses 90% probabiliti yén laju bahya pikeun kauntungan dina waktu recovery kurang ti 1.5 dibandingkeun perlakuan baku (Pr(HR <1.5) ≥ 0.9).

2. Kamungkinan posterior pikeun rasio bahya pikeun mortality sakabéh vs tulang tonggong (disaluyukeun pikeun status tingkat COVID-19 dina dasar) leuwih gede ti hiji leuwih gede atawa sarua jeung 0.5 (Pr(HRmortality > 1) ≥ 0.5).

IC14 dikaluarkeun dina 24 situs AS anu milu. Henteu aya masalah kaamanan anu aya hubunganana sareng IC14 dina sidang.

Investigasi kana agén tambahan ngaliwatan Uji Coba I-SPY COVID nuju lumangsung, kalayan penyidik ​​​​terus-terusan nyaring perawatan gancang pikeun ngaidentipikasi terapi anu épéktip; ieu tetep prioritas urgent pikeun QLHC jeung mitra na. Percobaan I-SPY COVID ayeuna kalebet 24 situs ogé pamimpin di pusat perawatan paru-paru sareng kritis ti sakumna nagara.

Percobaan I-SPY COVID mangrupikeun kolaborasi antara anggota Quantum Leap, mitra farmasi sapertos Implicit Bioscience sareng pamaréntah Amérika Serikat. Karya ieu dirojong sabagian ku Otoritas Panaliti sareng Pangembangan Lanjutan Biomédis (BARDA), bagian tina kantor Asisten Sekretaris pikeun Kasiapan sareng Tanggapan dina Dinas Kaséhatan sareng Layanan Asasi Manusa AS, sareng Kantor Eksekutif Program Gabungan Departemen Pertahanan pikeun Kimia, Biologis, Radiologis sareng Pertahanan Nuklir, gawé bareng sareng Konsorsium Pertahanan Médis, Kimia, Biologis, Radiologis sareng Nuklir (CBRN) (MCDC) - (kontrak MCDC2014-001). Badan Pangurangan Ancaman Pertahanan (DTRA) ngamungkinkeun Departemen Pertahanan (DoD), Pamaréntah AS, sareng Mitra Internasional pikeun ngalawan sareng ngahalangan Senjata Pemusnah Massal (WMD) sareng Ancaman Muncul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment