Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Hideung Jumaah Shoppers: Hiji Katilu Éta Palsu

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Data anyar anu dikaluarkeun dinten ayeuna ku perusahaan Cybersecurity global CHEQ ngungkabkeun yén bot sareng pangguna palsu diwangun ku 35.7% tina sadaya pembeli online dina Jumaah Hideung ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Diantara bentuk lalulintas palsu uncovered ku CHEQ éta scrapers jahat jeung crawlers, botnets canggih, rekening palsu, klik peternakan sarta pamaké proxy ogé host of pamaké haram committing panipuan nu patali eCommerce. Panaliti ieu dilakukeun dina kolam renang langkung ti 42,000 situs web di Amérika Kalér, Eropa sareng Asia, nerapkeun ratusan tés cybersecurity ka unggal halaman wéb pikeun nangtoskeun kaaslianana.

situs eCommerce kapanggih utamana rentan, kalawan paparan luhur serangan carding, panipuan chargeback, breaches data, palsu sign-up jeung tipe séjén kagiatan disruptive.

Kalawan retailers ilaharna méakkeun saloba $ 6 milyar dina pamasaran Hideung Jumaah, bari ogé keur kakeunaan panipuan finansial, data skewed jeung panghasilan leungit, CHEQ ngira-ngira yén ruksakna usaha on Jumaah Hideung ieu bisa ngaleuwihan $ 1.2 milyar.

Perkiraan diturunkeun tina laporan panganyarna CHEQ anu nutupan biaya lalu lintas palsu pikeun bisnis online.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment