Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan musik wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Taya deui tarian diwenangkeun dina nightclubs Berlin

Taya deui tarian diwenangkeun dina nightclubs Berlin
Taya deui tarian diwenangkeun dina nightclubs Berlin
Ditulis ku Harry Johnson

Dina waktos anu caket, klub wengi Jerman kedah lirén operasi sakali tingkat inféksi tujuh dinten langkung ti 350 per 100,000 penduduk di daérah anu tangtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos sési khusus Sénat Berlin, otoritas ibukota Jérman ngumumkeun yén teu aya deui tarian anu diidinan di klub wengi kota mulai Rebo payun.

As BerlinOtoritas ngencangkeun larangan kusabab lonjakan kasus COVID-19, klub sareng diskotik masih bakal diidinan tetep kabuka, sanaos umumna kusabab téknis hukum anu sajauh ieu nyegah pamaréntahan kota tina nutup tempat-tempat sapertos kitu.

JérmanOtoritas régional sareng féderal 's, kumaha oge, sapuk minggu ieu yén dina mangsa nu bakal datang, nightclubs kudu lirén operasi sakali tingkat inféksi tujuh poé ngaleuwihan 350 per 100,000 warga di wewengkon tangtu. Berlin ayeuna nangtung sakitar 360.

Réstoran sareng pub ogé parantos diidinan pikeun muka panto ayeuna, sanaos tungtunan énggal ngeunaan jarak sosial parantos dilaksanakeun, nyauran kirang méja, diantara ukuran sanésna. Henteu kedah disebatkeun, sadaya rohangan umum éta kabuka ngan ukur pikeun anu parantos divaksinasi atanapi nembe pulih tina COVID-19, sakumaha aturan anu diwanohkeun dina pertengahan November.

Perda anyar anu berlaku minggu payun ogé bakal ngabatesan deui jumlah jalma anu milu dina acara skala ageung, kalayan siling pikeun tempat luar diatur dina 5,000 satengah jumlah éta pikeun rapat-rapat jero ruangan. Éta ogé lumaku pikeun patandingan maén bal profésional.

Pikeun rapat pribadi, dina kasus dimana aya sahanteuna hiji jalma unvaccinated nyandak bagian, wates bakal nangtung dina hiji rumah tangga ditambah dua individu tambahan. Ngomentaran ngeunaan ukuranana, akting walikota Berlin, Michael Müller, nyarios yén éta "inokulasi sareng pulih gaduh langkung seueur kabébasan." 

Nanging, sanaos sadaya pamilon kalebet salah sahiji tina dua kategori ieu, aranjeunna tetep henteu diidinan ngumpul dina kelompok anu langkung ti 1,000 urang di udara terbuka, sareng 500 di jero ruangan.

On BerlinAngkutan umum, di luhur kedah divaksinasi atanapi pulih, masker ogé kedah pikeun sadaya panumpang, sareng minggu payun, warga Berlin kedah ngagemna sanés ngan ukur nalika naék karéta tapi ogé ngantosan dina platform. .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment