Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Festivities Jamaika Unik Ngadagoan Libur Datang

libur Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalayan rupa-rupa tradisi budaya Jamaika anu unik pikeun ngalaman di sabudeureun pulo salami usum liburan, Diréktur Pariwisata Jamaika ngondang para wisatawan pikeun ngaganjar dirina ku kabur anu leres-leres otentik sareng mendakan seueur cara pikeun ngagungkeun liburan di Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Liburan mangrupikeun waktos anu pas pikeun kabur tanpa hariwang sareng ngalaman cara ngagungkeun urang di dieu di Jamaika," saur Diréktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika, Donovan White. "Penting pikeun urang nyayogikeun pangalaman otentik ka para wisatawan, sareng kami ngondang sadayana anu hoyong ngiringan perayaan urang sareng ngalegaan pamahaman ngeunaan budaya sareng sajarah Jamaika."

Sapanjang musim, urang Jamaica ngagungkeun ku cara anu nyorotkeun budaya anu haneut, ramah sareng suasana pulo anu santai. Wisatawan tiasa ngadangukeun band reggae anu maénkeun lagu-lagu tradisional sareng lagu-lagu rakyat di seuneu pantai, di hotél atanapi di jalan. Seueur akomodasi, réstoran sareng padagang kaki lima nawiskeun Jamaika libur dahareun jeung inuman, kayaning tea coklat atawa inuman sorrel refreshing.

Hiasan tina snowmen dijieunna tina keusik ka tangkal Natal decked kaluar dina kelir Jamaican bisa kapanggih dina unggal péngkolan, nambahkeun hiji dosis husus tambahan tina surak.

Dina Hawa Natal, celebrations kaasup Grand Market tradisional, atawa "Gran Market" salaku Jamaican bakal nelepon deui, sakumaha ngical paralatan nyetél warung di kuadrat utama. Grand Market diayakeun di kota-kota utama di peuntas pulo, sareng sadayana diondang pikeun ngiringan komunitas dina pangalaman balanja gaya pasar anu megah ieu. Wisatawan ogé bisa ningali imah dihias caang draped ku "lampu lada" bari ngarasakeun sora tina lagu Natal Jamaican.

Dina poé Natal, datang bisa ngalaman dinner Natal tradisional Jamaika tina staples libur kaasup taktak ham, kacang gungo kalawan béas jeung embe curried, jeung kueh buah soaked dina Rum pikeun dessert. Éta adat pikeun nyapasangkeun tuangeun ieu sareng sorrel, inuman Natal anu ditunjuk, didamel nganggo waru.

Perayaan éta henteu eureun di dinya, sabab parade jalanan Junkanoo anu kasohor, asalna tina warisan Afrika anu beunghar Jamaika, lumangsung dinten saatos Natal. Ngaliwatan jalan-jalan di unggal kota sareng désa, komunitas-komunitas ngagem kostum boros, nyorot karakter populér kalebet Beuteung Woman, The Horse Head, sareng 'Pitchy Patchy' pikeun sababaraha nami.

"Aya hal anu tiasa dinikmati ku sadayana salami liburan di Jamaika sareng kalebet rupa-rupa pamondokan mimitian ti panginepan butik dugi ka hotél sadayana inklusif pikeun nyocogkeun unggal anggaran," saur White. "Upami jalma-jalma milarian pangalaman liburan saluareun biasa, kami ngagaduhan di dieu."

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon nu kudu jeung dimana cicing di pulo usum tiis ieu, mangga buka jamaica.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment