Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Warta Méksiko Muter wartos kasalametan piknik News Kawat Wisata

Lalaki bersenjata sareng Misi Maéhan Tiba di Jet Ski di Pantai Wisata Cancun Populer

marina-cancun-playa-seguridad

Cancun teu bener dipikawanoh salaku tempat dimana beachgoers kudu salempang ngeunaan meunang shot. Cancun dipikawanoh di sakuliah dunya pikeun pantai keusik bodas spektakuler sarta laut matak na dina nada biru pirus. Kalayan tempat alam anu unik, budaya Maya, kagiatan cai sareng petualangan. asakan internasional, lapangan golf spektakuler, fasilitas spa canggih, puseur balanja ekslusif, pasar karajinan has ogé nempokeun, bar jeung nightclubs nu masihan Kinérja mun nightlife incomparable na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Cancun mangrupikeun salah sahiji kota Resort pantai anu pang populerna di Mexico. Pangunjung ti sakumna dunya dugi ka bandara internasional ieu unggal dinten.

Cancun dipikawanoh salaku kota pihak kalawan hotél Resort méwah. Dina Méi taun ieu, Cancun ngayakeun Travel Dunya sarta Pariwisata Déwan (WTTC) assembly taunan bngirining pamingpin pariwisata dunya babarengan pikeun kahiji kalina sanggeus pandémik dimimitian.

Ieu dina bulan Désémber 2017: Pariwisata Cancun: kekerasan geng, rajapati, carjacking, kadaharan diracun, narajang seksual, jeung pulisi pakarang

Ieu bulan panungtungan dina bulan Nopémber: Two jalma tiwas dina shooting Resort Hyatt Ziva Riviera Cancun

Dua poé ka tukang, lalaki bersenjata sumping ku jet ski di pantai Cancún populér, nembak pakarang maranéhanana, sarta ngiles tanpa maéhan atawa menyakiti saha.

Lalaki bersenjata narajang Playa Langosta di Cancun di zona hotél kota Resort dina tilu jet ski sateuacan muka seuneu. Sakitar 20 tembakan ditembak, numutkeun akun saksi.

The gunmen kabur ku cai tapi jet ski maranéhanana engké kapanggih sarta disita ku otoritas. Numutkeun laporan ku ramatloka warta Ékspansi Politika, nu aggressors anu targeting dua jalma on pantai, sarta masalah ieu teu teror-patali. Wisatawan asing paling dipikaresep sanés udagan serangan ieu.

Laporan média sosial lokal nunjukkeun yén ieu mangrupikeun sengketa anu aya hubunganana sareng narkoba diantara para dealer.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment