VIP Designation pikeun eTurboNews

Dr Taleb Rifai, urut Sekretaris Jéndral UNWTO, Yordania

Taleb-Rifai
Taleb-Rifai

Perjalanan & Pariwisata Dinten ayeuna mangrupikeun sektor ékonomi anu kuat mangaruhan sareng ngarobih kahirupan milyaran jalma di sakumna dunya, tapi, saluareun jumlah sareng kauntungan ékonomi Ngahasilkeun $ 3.4 milyar belanja global unggal dinten, Nyiptakeun 1/10 padamelan di sakumna dunya, sarta Ngawakilan 10.4 % tina GDP dunya, Travell, sarta Pariwisata, kiwari mangrupa kontributor utama pikeun robah leuwih signifikan jeung transformasi nu lalaunan jeung laun brings kami babarengan, salaku manusa, kawas pernah sateuacan. Kami sareng Afrika mangrupikeun SATU di dunya ayeuna. Perjalanan parantos nyambungkeun urang deui ka tempat éta sadayana dimimitian.

Di dunya ayeuna, kuring hoyong yakin yén, kakuatan transformatif tina Perjalanan sareng Pariwisata, Upami dikokolakeun sareng dianggo kalayan saé, mangrupikeun landasan dina ngawangun perdamaian dunya sareng dina gilirannana janten dunya anu langkung saé, pikeun jalma sareng planét,
Ngajaga warisan budaya jeung alam urang, Empowering komunitas lokal. Ngarecah stereotypes ngamungkinkeun urang ngalaman, ngarasakeun sarta ngagungkeun kaéndahan karagaman budaya urang euyeub,

Ieu mangrupikeun sababaraha kontribusi pariwisata pikeun NGADIEU DUNIA TEMPAT LEUWIH BÉH.

Mark Twain nyimpulkeun saé pisan saurna
"Perjalanan ngabahayakeun tina prasangka, ageung, sareng kapikiran sempit, sareng seueur jalma urang peryogi pisan dina rekening ieu. Jembar, séhat, pandangan amal ka lalaki sareng hal-hal henteu tiasa kaala ku cara vegetasi di hiji juru bumi sadidinten. ”

Wisata, réréncangan abdi, muka pikiran, muka panon, sareng hate terbuka. Kami janten jalma anu langkung saé nalika urang ngumbara

Taleb Rifai

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment