VIP Designation pikeun eTurboNews

Prof Geoffrey Lipman, SunX, Bélgia

Geoffrey Lipman

Geoffrey Lipman ngarah SUN. Tilas eksekutif luhur di IATA, WTTC sareng UNWTO, Geoffrey nyaéta Présidén ICTP sareng Green Growth Travelism Institute (GGTI), ogé Profesor Nganjang di Hasselt University, Bélgia & Victoria University Australia.

Baheulana Exec. Diréktur IATA: Présidén munggaran WTTC: Ass. Sekretaris Jéndral UNWTO. Ayeuna, Présidén SUNx Malta - Strong Universal Network Maén peran konci dina mecenghulna Pariwisata salaku séktor sosial-ékonomi serius.

• Salaku Diréktur Eksekutif di IATA dina 1970-an mantuan ngajalankeun agenda liberalisasi anyar, ngabales deregulasi maskapai.

• Salaku Présidén munggaran WTTC sapanjang 1990s, anjeunna digawé pikeun naratas sistem anyar ngukur sektor, nyieun Sertifikasi CSR jeung ngarojong usaha Cina pikeun muka pasar Pariwisata.

• Salaku Asisten Sekretaris Jéndral UNWTO, dina dékade mimiti milénium ieu, anjeunna spearheaded sistem rojongan pangwangunan anyar, kaasup Program ST-EP, mingpin Davos Climate Summit, sarta dibuka G20 Summit program pangakuan.

• Salaku Co-pangadeg SUNx Strong Universal Network - proyék warisan Maurice Strong Ieu inisiatif global pikeun ngarojong Climate Resilience, patali SDG sarta Tanggapan Darurat ngaliwatan Climate Friendly Travel ~ Diukur: Héjo: 2050proof. Dilayanan di Déwan sektor publik/swasta di Afrika, Eropa, Timur Tengah, jeung Kanada: Utusan Pariwisata ka Administrator UNDP; Anggota Komisi EU ngeunaan Liberalisasi Maskapai Penerbangan sareng Pakasaban Pariwisata:

Panaséhat Lingkungan pikeun Gubernur Pulo Jeju, Koréa: Présidén ICTP (Koalisi Internasional Mitra Pariwisata). Gawé raket sareng Forum Ékonomi Dunia ti mimiti 90an dina kagiatan Daya Saing sareng Perjalanan Smart.

Ditulis / ceramah lega ngeunaan strategi pariwisata, kelestarian & liberalisasi; panulis ko-panulis / redaktur dua buku jeung loba artikel jurnal on Green Growth & Travelism salaku Professor ngadatangan, Victoria U. Australia, sarta Hasselt U. Bélgia. Co-panulis dua studi EIU utama ngeunaan liberalisasi maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment