VIP Designation pikeun eTurboNews

Dr Walter Mzembi, Zimbabwé- Afrika Kidul

Mzembi
Mzembi
Ditulis ku jelema nu nyunting

Dilayanan salaku Menteri Pariwisata sareng Luar Negeri pikeun Républik Zimbabwé salami dasawarsa dugi ka Nov 2017.

Éta Calon Uni Afrika pikeun pamilihan UNWTO SG sareng tilas Ketua Komisi Afrika sareng Anggota Déwan Eksekutif pikeun dua istilah.

Ayeuna, Konsultan Global sareng ogé ngalayanan Déwan Pariwisata Afrika salaku anggota Déwan Eksekutif sareng Pupuhu Kaamanan, Kaamanan, sareng Manajemén Krisis.

Jaringan Global di dunya maya anu kaganggu ku Covid 19 mangrupikeun solusi anu lestari pikeun komunikasi sareng normal anyar dina diplomasi transaksional.

[email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

4 Komentar

  • Abdi terang lalaki ieu. Anjeunna mangrupikeun berkah pikeun masarakat sareng pamimpin anu sopan. Manéhna ngabogaan ajén-inajén anu hadé jeung ngajénan sasama. Dr Mzembi mangrupakeun lalaki kulawarga sarta sarta percaya dina ngubaran dulur kalawan hormat. Anjeunna percaya ka Nu Nyiptakeun dunya ieu sareng bakal diberkahan ku sabab éta.