Halim Ali, Dhaka, Bangladés

Ali Hakim, Bangladés

Halim Ali ti Dhaka, Bangladesh

Anjeunna parantos damel di Industri Perjalanan sareng Pariwisata langkung ti 50 taun.

Anjeunna mangrupikeun pelopor dina pamekaran Pariwisata Bangladesh sareng nampi seueur panghargaan nasional sareng internasional pikeun kontribusina pikeun nyangking Pariwisata Bangladesh ka dunya.

Halim Ali mangrupikeun anggota dewan seueur organisasi perjalanan sareng pariwisata di Bangladesh sareng di luar negeri.

Anjeunna ayeuna kapala Bangladesh International Hotel Association sareng anggota Jaringan Pariwisata Dunya

Halim ogé diterbitkeun tina Publikasi Warta Pariwisata, anu diadegkeun 35 taun ka pengker.

hakimintraco@gmail.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN