Serangan teroris: Dua jalma tiwas dina bom bandara Colombian

Serangan teroris: Dua jalma tiwas dina bom bandara Colombian
Serangan teroris: Dua jalma tiwas dina bom bandara Colombian

Présidén Kolombia Ivan Duque nyarios yén bom ganda dinten ayeuna di bandara di kota Cucuta mangrupikeun serangan teroris.

Dua aparat kapulisian tiwas dina dua ledakan anu nyerang Bandara Internasional Camilo Daza, di ibukota Departemen Norte de Santander timur laut, Salasa isuk.

Ledakan kahiji kajantenan awal dinten salaku palaku anu disangka nyobian ngabom kana lapangan bandara ku cara naék pager. Alat éta dipercaya ngabeledug sateuacana, nelasan tersangka.

“Isuk-isuk, jam 05:45 waktu lokal (13:45 waktu lokal) saurang lalaki mawa bahan peledak nyoba ngaliwatan gerbang bandara. Dina waktos éta, bom pareum. Lalaki maot. Anjeunna mangrupikeun bandit, anu ngagaduhan niat teroris ngalawan salah sahiji fasilitas bandara, ” ColombiaMenteri Pertahanan Diego Molano nyarios dina radio. 

Alat kadua pareum sajam saatosna nalika pakuat bom sumping di situs sareng ngamimitian milarian daérah éta. Dikabarkan disumputkeun dina kantong, jeung ledakan maéhan dua perwira.   

Seueur penerbangan parantos ditunda saatos dua ngabeledug.

"Kami nampik serangan teroris cowardly anu lumangsung di kota Cucuta," wrote Duque dina Twitter, nambahan yén militér jeung pulisi ngalakonan sagalana pikeun ngalacak jalma jawab.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Henteu aya tag pikeun pos ieu