Kahayang Natal ATB Dikabulkeun: Inggris Ngahapus 11 Nagara Afrika Tina Daptar Beureum

Gambar kahadean tina pasja1000 ti Pixabay

Wisatawan ogé kedah nyandak Covid tés dina 48 jam ti set kaluar pikeun UK sarta tés PCR dina 2 poé datangna maranéhanana. Jalma anu ayeuna aya dina karantina Inggris ogé bakal diidinan angkat awal, salami aranjeunna henteu nguji positip pikeun COVID-19. Aturan tés ayeuna bakal diulas dina minggu kahiji Januari 2022 sareng tiasa robih gumantung kana pamekaran réspon COVID dina waktos éta.

Nagara daptar beureum nyaéta Angola, Botswana, Eswatini, Lésotho, Malawi, Mozambik, Namibia, Nigeria, Afrika Kidul, Zambia, sareng Zimbabwé.

Ceuk Pupuhu Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube dina wawancara anyar: "Wabah pandémik COVID-19 parantos ngajarkeun yén Afrika kedah mandiri dina pariwisata. Lockdown sareng larangan perjalanan anu dilaksanakeun di Éropa, Amérika Serikat, , sareng pasar wisata poténsial sanésna parantos mangaruhan pisan kana pariwisata Afrika

"Afrika nampi sakitar 62 juta wisatawan ti langkung ti samilyar wisatawan global anu kacatet unggal taun. Éropa nampi ampir 600 juta wisatawan global.

Ngangkat daptar daptar beureum nagara-nagara anu diwatesan ku sababaraha urang mangrupikeun tanda yén pamaréntahan nampi varian koronavirus Omicron henteu tiasa dikandung deui. Baheula kiwari, varian Omicron overtook Delta salaku varian dominan di London, akuntansi pikeun leuwih 50 persén kasus.

Pamaréntah Inggris ngalaksanakeun tinjauan ngeunaan ukuran perjalanan internasional samentawis sareng pancegahan anu diwanohkeun pikeun ngalambatkeun panyebaran varian Omicron COVID-19 énggal, sareng mendakan daptar beureum perjalanan kirang efektif dina ngalambatkeun varian ti luar negeri. Ukuran samentawis anu disetél dina tempatna henteu sah deui sabab kasus Omicron naék di Inggris ogé nagara-nagara sanés di sakumna dunya.

Inpo nu langkung lengkep ihwal Déwan Pariwisata Afrika

#UKtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali