Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Dénmark Breaking News Berita Pamaréntah Kosovo megatkeun News wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Dénmark ngirimkeun penjahat asing ka panjara di Kosovo

Dénmark ngirimkeun penjahat asing ka panjara di Kosovo
Dénmark ngirimkeun penjahat asing ka panjara di Kosovo
Ditulis ku Harry Johnson

300 narapidana anu didéportasi, anu sadayana warga nagara asing, bakal dialihkeun ti Denmark ka Kosovo, pikeun ngirangan beban dina sistem panjara Denmark.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Menteri Kaadilan Kosovo, Albulena Haxhiu, ngumumkeun yén nagara Balkan bakal nyéwa 300 sél panjara pikeun Dénmark pikeun ngabuikeun sajumlah penjahat asing anu dihukum didéportasi ti nagara Nordik.

Numutkeun menteri, 300 narapidana anu didéportasi, anu sadayana warga asing, bakal ditransfer ti Dénmark ka Kosovo, Pikeun alleviate galur dina sistem panjara Denmark urang.

Salaku tukeran, Dénmark bakal mantuan dana Kosovoproyék énergi héjo 's.

300 sél éta bakal dianggo pikeun penjahat anu dihukum ti nagara-nagara non-Uni Éropa anu ditunjuk pikeun déportasi ti Dénmark sanggeus hukuman maranéhanana. Haxhiu nyatakeun yén penjara anu disiapkeun pikeun penjahat Denmark didasarkeun di kota wétan Gjilan.

Dénmark parantos sumpah pikeun nyorong langkung seueur sumber kana sistem panjara na di tengah taun-taun eksodus staf sareng jumlah panjara pangluhurna saprak taun 1950-an, didorong sawaréh ku naékna kekerasan geng asing.

deal bakal ningali Kosovo nampi € 210 juta di Investasi ibukota, earmarked pikeun proyék énergi héjo sarta renewable.

Perjangjian 10 taun masih kedah disahkeun ku parlemén Kosovo, sanaos Haxhiu negeskeun yén éta kedah ditandatanganan minggu payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment