Apolónia Rodrigues, Langit poék, Portugal

Apolonia Rodrigues
Apolonia Rodrigues

Apolónia Rodrigues, dilahirkeun di 1973 di Aveiro, ngagaduhan gelar dina Manajemén Pariwisata sareng Perencanaan ti Universitas Aveiro, nyaéta juara karaharjaan sato kalayan kaasih khusus pikeun "felines saeutik".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Apolónia Rodrigues sok resep kana tangtangan dina nyiptakeun tujuan anyar sareng tren masa depan dina pariwisata sustainable. Anjeunna ngamimitian karir profésionalna di Wewengkon Pariwisata Évora di 1998, dimana anjeunna ngalaksanakeun sababaraha proyék dugi ka 2007.

Pangadeg sareng panyipta merek tujuan Dark Sky® sareng Dark Sky® Alqueva, ayeuna Présidén Asosiasi Dark Sky®, sareng Présidén Rede de Turismo de Aldeia do Alentejo.

Anjeunna ogé parantos koordinasi Jaringan Éropa Tempat Perdamaian ti saprak 2010. Antara 2010 sareng 2016 anjeunna ko-pamimpin Indikator Task Force (NIT). NIT dijieun ku NECSTouR - Network of European Regions for Sustainable and Competitive Tourism, Brussel, Bélgia.

Antara 2014 sareng 2016 anjeunna mangrupikeun anggota ETIS POOL of Experts, grup anu diciptakeun ku DG Grow, Komisi Éropa, pikeun ngembangkeun sareng nguji Sistem Pariwisata Éropa pikeun prakték sustainable sareng manajemén tujuan. Antara 2005 sareng 2014, Apolónia mangrupikeun anggota Grup Kelestarian Pariwisata (TSG), grup anu nyiptakeun Agenda pikeun Pariwisata Sustainable sareng Kompetitif Éropa, dimana anjeunna nyandak pimpinan ko-kapamingpinan Grup Indikator Kerja.

Grup ieu diadegkeun ku DG Grow Komisi Éropa. Antara 2009 sareng 2013 anjeunna ogé anggota Komite Panaséhat Pariwisata Éropa Eureka.

Panghargaan sareng Béda Internasional: Taun 2007, proyék Pariwisata Désa Éropah dianugerahi Hadiah Ulysses tina Organisasi Pariwisata Dunia PBB. Dina 2016, IDA dileler Apolónia ku Dark Sky Defender Award.

Taun 2020 sareng kalebet dina The Bizz Award anu dipasihkeun ku Worldcob, anjeunna nampi bébédaan World Businessperson 2020 sareng ku ACQ5 Global Awards bédana Gamechanger of the Year pikeun taun 2020 sareng 2021. Kalayan proyék Dark Sky® Alqueva na, éta nampi pangajén Runner Up tina Hadiah Ulysses di 2013, sareng dina 2019 Perunggu CTW Chinese Welcome Award. Dina taun anu sami, Dark Sky® Alqueva nampi Oscar Pariwisata ti World Travel Awards salaku Penghargaan Pariwisata Bertanggung Jawab Éropa 2019.

Dina taun 2020 ieu di tengah kaayaan pandémik ieu, Dark Sky® Alqueva sareng Dark Sky® Association nampi bédana anu béda. Dina bulan Pebruari, Dark Sky® Alqueva dilélér Penghargaan Perjalanan Perusahaan, salaku Tujuan Wisata Utama Éropa 2020, dituturkeun ku bébédaan anu dilélér ku Business Intelligence Group, Sustainability Leadership Award 2020. Dina Oktober, Dark Sky® Alqueva janten bagian tina Tujuan Sustainable Global Top 100 ku Tujuan Héjo.

Sareng dina bulan Nopémber, éta nampi Penghargaan Global ACQ5 dina kategori Company of the Year (Astrotourism) sareng nampi dua "Oscar Pariwisata" Panghargaan ti World Travel Awards, sapertos Penghargaan Pariwisata Bertanggung Jawab Éropa 2020 sareng Proyék Pariwisata Utama Éropa 2020. 2021, diantara seueur panghargaan anu sanés, sapertos Panghargaan Perjalanan Mewah, Penghargaan Dunia Hijau, Penghargaan Perjalanan Internasional, ogé "Oscar Pariwisata" salaku Penghargaan Pariwisata Bertanggung Jawab Éropa 2021.

Asosiasi Dark Sky® nampi ogé dina 2020 The Bizz and The Peak of Success in 2021, dipasihkeun ku Worldcob sareng ACQ5 Country Awards, dina kategori Portugal - Operator Praktek Terbaik Taun (Astrotourism) pikeun 2020 sareng 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN