Andrew J Wood, Présidén SKAL Asia

Andrew Wood
Andrew J Wood, Présidén SKAL ASIA

Andrew J Wood lahir di Yorkshire Inggris, anjeunna tilas hotelier, Skalleague, sareng panulis perjalanan.

Andrew ngagaduhan 48 taun silaturahmi sareng pangalaman perjalanan.

Dididik di Batley Grammar School sareng lulusan hotél di Universitas Napier, Edinburgh. Andrew ngamimitian karirna di London, gawé bareng rupa hotél.

Pos munggaranna di luar negeri nyaéta sareng Hilton International, di Paris, sareng anjeunna teras sumping ka Asia dina 1991 di Bangkok kalayan diangkat janten Diréktur Pemasaran di Hotel Shangri-La sareng tetep di Thailand ti saprak éta.

Andrew ogé parantos damel sareng Royal Garden Resort Group ayeuna Anantara (Wakil Présidén) sareng Landmark Group of Hotels (Wakil Présidén). Pamungkas anjeunna parantos janten Manajer Umum di Royal Cliff Group of Hotels di Pattaya sareng Chaophya Park Hotel Bangkok & Resorts.

Anggota dewan baheula sareng Diréktur Skål International (SI), tilas Présidén Nasional sareng SI Thailand, sareng dua kali Présidén Bangkok Club.

Andrew ayeuna Présidén Skål Asia. Taun 2019, Andrew dilélér panghargaan pangluhurna SKÅL anu bédana tina Membre D'Honneur. Anjeunna dosen tamu biasa di sagala rupa Universitas di Asia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN