Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jepang Ngabobol Warta wartos jelema trending Ayeuna

100 Hal anu kedah dilakukeun salaku Wisatawan Astronot: Anyar, Trending, Topeng henteu diperyogikeun!

Perjalanan di bumi janten langkung sesah sadinten. Wisatawan Jepang terang ieu, tapi milarian wates énggal. Kumaha upami Spasi. Topeng henteu acan diperyogikeun, sareng COVID-19 henteu janten pertimbangan nalika janten astronot wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Space Adventures perusahaan pangalaman antariksa anu unggul di dunya ngumumkeun Soyuz MS-20 Rusia anu mawa pangusaha Jepang Yusaku Maezawa (MZ) sareng asistén produksina, Yozo Hirano, suksés badarat di Kazakhstan saatos penerbangan luar angkasa ka Stasion Angkasa Internasional (ISS). Perjalanan duo éta salami 12 dinten di handapeun komando Cosmonaut Alexander Misurkin. 

"Sakali anjeun aya di angkasa, anjeun sadar sabaraha éta patut ku gaduh pangalaman anu luar biasa ieu," saur Maezawa ka Associated Press salami perjalananna. "Sareng kuring yakin yén pangalaman anu luar biasa ieu bakal ngakibatkeun hal anu sanés."

Tina ngadokumentasikeun tugas-tugas sapopoé sapertos nyikat huntu di rohangan pikeun ngabagi pantulan pribadi sapertos momen émosional maca komik paporit ngeunaan ruang angkasa, Pak Maezawa teras-terasan ngabagi pangalamanana sareng fans na ngalangkungan saluran YouTube na. Salaku bagian tina misi ieu, Mr. Maezawa crowdsourced gagasan pikeun hal-hal anu kudu dipigawé di luar angkasa saméméh peluncuran na salaku bagian tina kampanye '100 Things You Want MZ To Do in Space' na.

100 Hal Pikeun Dilaksanakeun dina Liburan Spasi:

  1. Candak poto anjeun ka luar angkasa!
  2. Ngajawab patarosan nonoman sareng Bumi salaku latar
  3. Titingalian anu Langkung Deukeut dina Patch Misi
  4. Ngawanohkeun anggota anu ayeuna cicing di ISS
  5. tantangan golf
  6. Ékspérimén sareng gelembung sabun!
  7. Ngabawa ka imah baju angkasa anu dipaké pikeun penerbangan ieu
  8. Tangtangan Bajak Laut Pop-Up sareng kosmonot!
  9. Ngalayang pesawat kertas pangjauhna
  10. Ngawaskeun getih MZ nalika di angkasa
  11. Telepon langsung sareng YouTuber anu kasohor
  12. Balanja online di ZOZOTOWN
  13. Surat video dikirim ka batur husus ti MZ
  14. Nyobian trik ageung sareng yoyo
  15. Penampilan langsung dina acara TV
  16. Tur di jero ISS
  17. Nembongkeun biaya hébat perjalanan ISS ieu!?
  18. Ngenalkeun Bumi ti ISS
  19. Rutinitas peuting di ISS
  20. Toilét di rohangan
  21. Manggihan mahluk luar angkasa!
  22. Ngumumkeun proyék MZ Santa 2021
  23. Outfits di rohangan
  24. Lukisan Seni
  25. Ngawangkong ngeunaan Peace Dunya
  26. Maén Instrumén
  27. Potong rambut dina gravitasi enol
  28. Pangukuran Awak Sateuacan & Saatos
  29. Kontinyu Backflips
  30. Ékspérimén Téoréma Rakét Ténis
  31. Tantangan 'Kendama'
  32. Tweeting 'Ngan luhureun Jepang'
  33. Pangiriman ka ISS!
  34. Rutinitas enjing di ISS
  35. Beberesih musim semi-akhir taun di ISS
  36. Milarian Pancuran Meteor!
  37. 5 Hal Pikeun Dilaksanakeun Sateuacan Perjalanan Angkasa
  38. Jieun Sajak Aksara Jepang!
  39. Ngobrolkeun Anu Saré
  40. Nyobian Maké Slacks Tanpa Ngagunakeun Leungeun dina Zero-gravitasi
  41. Pertandingan Badminton sareng Kosmonot
  42. Nyieun 'MZ Space Calendar'
  43. Kecap-kecap anu Sering Dipaké di Angkasa
  44. Naon Bawa ka Spasi
  45. Latihan fisik di Spasi
  46. Pesen Pidéo Syuting
  47. Penampilan Langsung dina Radio!
  48. Milarian Lokasi Ayeuna dina Google Maps
  49. Ngagungkeun Birthday ti Spasi
  50. Pindah Ngan Ngagunakeun Kipas Kertas
  51. Janten Pembantu Kosmonot
  52. Brushing Huntu Anjeun dina Zero-Gravitasi
  53. Ngalakukeun Tari TikTok di Angkasa
  54. 10X Luncat dina skipping tali
  55. Nyusun teka-teki jigsaw
  56. Naon anu dilarang di Angkasa?
  57. Tweeting 'Hai ti Angkasa'
  58. Panangan-gulat jeung Panglima
  59. Shampooing Rambut Anjeun
  60. Ngalayang dina 'Karpét Magic'
  61. Nyieun salametan pikeun awak ngagunakeun dahareun spasi dihasilkeun MZ
  62. Nyieun Polka Dot Art
  63. Ningali lamun frisbee a flies lempeng dina spasi
  64. Stroke ngojay mana anu ngajantenkeun anjeun paling jauh?
  65. Nginum 'cai cikiih'
  66. Nyetél jajan Jepang dina antrian sareng tuang nalika anjeun maju
  67. Nyieun Kartu Taun Anyar Asli pikeun masihan ka pemirsa
  68. Ngadamel pose anu béda dina gravitasi enol
  69. Naha awak anjeun muter nalika anjeun bersin?
  70. Dupi anjeun skip di luar angkasa?
  71. Tantangan serelek Panon
  72. Percobaan Bubblegum
  73. Nyanyi A Capella
  74. Poto memorable jeung awak
  75. playlist Spotify MZ-curated dijieun pikeun spasi
  76. Ningali Bumi ti angkasa
  77. Mawa deui hawa ti ISS
  78. Naha spinning tops tetep swirling tanpa eureun?
  79. Kaligrafi tinta Jepang – Nulis kecap taun ieu
  80. Pesen pidéo ti Bumi
  81. Commenting on dahareun spasi favorit MZ urang
  82. Naha anjeun kéngingkeun taktak kaku sanajan dina gravitasi enol?
  83. Ilubiung dina percobaan di rohangan
  84. Panawaran dina Lelang Seni
  85. Nyokot Aurora dina Pilem
  86. Ngawas kaayaan fisik MZ di rohangan
  87. Ngumumkeun naon anu anjeun hoyong laksanakeun nalika anjeun uih deui ka Bumi
  88. Duit Giveaway ka Dulur!?
  89. Perjalanan Babak Panggancangna Sakuliah Dunya
  90. Nyokot Tempat-Tempat Anu Kasohor di Dunya Ti ISS
  91. Naon Dupi Panyakit Angkasa?
  92. Kumaha-Cara Nganggo Baju Angkasa
  93. Ténis Méja Hawa
  94. Mawa Balik ka Bumi Pesawat Ruang Angkasa Anu Mawa MZ ka ISS
  95. Pameran Poto Saatos Balik ka Bumi
  96. Kumaha Saé MZ Saré di Angkasa?
  97. Manjang dina Zero-Gravitasi
  98. Adaptasi MZ kana Gravitasi Saatos Balik
  99. Ngarebut Kilat ti Angkasa
  100. Pilarian Kumaha Bau di Angkasa

Maezawa bakal neraskeun ambisi pikeun nyebarkeun kasadaran sareng minat kana perjalanan ruang angkasa ka masarakat ku ngalaksanakeun misi 'dearMoon' - penerbangan circumlunar onboard pesawat ruang angkasa Starship SpaceX ayeuna dijadwalkeun diluncurkeun dina 2023 - babarengan sareng dalapan panumpang anu sanés. diondang.   

Eric Anderson, CEO Spasi petualangan, saurna, "Rengse penerbangan ruang angkasa MZ nandaan sanés ngan ukur tonggak pikeun anjeunna sareng Space Adventures tapi pikeun industri penerbangan luar angkasa komérsial sacara gembleng sareng masa depan umat manusa di luar angkasa. Misi MZ sumping di tungtung buntut taun anu ningali booming luar biasa dina pariwisata luar angkasa sareng disetél pikeun ngiringan gelombang éksplorasi anu sanés.

Space Adventures parantos gawé bareng sareng Roscosmos ti saprak penerbangan wisata antariksa anu munggaran di dunya taun 2001. Kasuksésan parantosan misi Bapak Maezawa sareng Bapak Hirano ngajantenkeun aranjeunna astronot swasta kadalapan sareng kasalapan parantos nganjang ka stasiun ruang angkasa sareng Space Adventures sareng swasta munggaran. pamilon spaceflight ti Jepang.

Ngeunaan Yusaku Maezawa

Yusaku Maezawa, CEO Start Today, Ltd., nyaéta pangusaha e-commerce Jepang sareng kolektor seni anu kasohor di dunya. Anjeunna ngadegkeun ZOZO, Ltd., bisnis pakean ritel online anu didagangkeun umum, anu dijual ka Yahoo! Jepang dina 2019. Marengan misi Soyuz MS-20 ka ISS, anjeunna ogé ngarencanakeun pikeun ilubiung dina misi sirkumlunar onboard pesawat ruang angkasa Starship SpaceX ayeuna dijadwalkeun pikeun diluncurkeun dina 2023.

Ngeunaan Yozo Hirano

Yozo Hirano ngagabung ZOZO, Ltd sanggeus lulus ti universitas dimana manéhna jadi diréktur casting sahiji tim fotografi. Ayeuna, anjeunna damel di SPACETODAY salaku produser pilem. Di ISS, Tuan Hirano tanggung jawab pikeun ngadokumentasikeun misi Tuan Maezawa.

Ngeunaan Space Adventures

Space Adventures ngatur penerbangan pikeun astronot swasta anu munggaran di dunya (Dennis Tito, Mark Shuttleworth, Greg Olsen, Anousheh Ansari, Charles Simonyi, Richard Garriott, sareng Guy Laliberté) sareng ayeuna nawiskeun rupa-rupa misi penerbangan luar angkasa ka orbit Bumi rendah, International Stasion Angkasa, jeung saterusna. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment