Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Kartu vaksin COVID-19 ayeuna wajib pikeun sadaya tempat umum di Sri Lanka

Kartu vaksin COVID-19 ayeuna wajib pikeun sadaya tempat umum di Sri Lanka
Menteri Pariwisata Sri Lanka Prasanna Ranatunga
Ditulis ku Harry Johnson

Kusabab pasién COVID-19 munggaran di Sri Lanka dideteksi dina Maret 2020, nagara éta parantos kacatet ampir 580,000 kasus dikonfirmasi sareng langkung ti 14,000 maotna tina virus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata Sri Lanka Prasanna Ranatunga ngumumkeun yén mimitian ti 1 Januari, sertipikat vaksinasi COVID-19 bakal diwajibkeun pikeun asup ka sadaya tempat umum di nagara éta.

Dina usaha anyar pikeun nyegah panyebaran inféksi anu sanés, pengumuman menteri pasti janten U-turn ngadadak tina tungtung bertahap larangan anu dilaksanakeun saatosna. Sri Lankaa ieu confronted sareng gelombang katilu inféksi varian Delta COVID-19 dina April.

Numutkeun Ranatunga, pejabat kaséhatan Sri Lanka nuju nyusun rencana pikeun ngalaksanakeun kaputusan, numutkeun hiji pernyataan pamaréntah.

ti mimiti Sri Lanka ngangkat lockdown genep minggu dina 1 Oktober, kahirupan parantos normal deui, kalayan dibuka deui bioskop sareng réstoran sareng pesta kawinan diidinan.

Watesan dilaksanakeun saatos nagara nyanghareupan gelombang katilu inféksi COVID-19 anu disababkeun ku varian Delta dina April parantos diangkat laun-laun.

Tapi, pulisi tetep ngalaksanakeun ngagem topéng pameunteu sareng ngajaga jarak sosial di tempat umum. Watesan ogé tetep dina angkutan umum sareng rapat-rapat skala ageung henteu disarankeun.

Kasus COVID-19 naék Sri Lanka dina bulan Juli sareng nagara ieu ditempatkeun dina kaayaan lockdown bersyarat ti 20 Agustus dugi ka 1 Oktober.

Dina puncakna, inféksi sapopoé naék langkung ti 3,000 sareng 200 atanapi langkung maotna. Inféksi poéan anyar parantos turun ka sakitar 500 sareng maotna kirang ti 20.

Kusabab pasién COVID-19 munggaran di Sri Lanka dideteksi dina Maret 2020, nagara éta parantos kacatet ampir 580,000 kasus dikonfirmasi sareng langkung ti 14,000 maotna tina virus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment