Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Rébuan macét di bandara saatos maskapai AS ngabatalkeun ratusan penerbangan

Rébuan macét di bandara saatos maskapai AS ngabatalkeun ratusan penerbangan
Rébuan macét di bandara saatos maskapai AS ngabatalkeun ratusan penerbangan
Ditulis ku Harry Johnson

Operator AS ngabatalkeun ratusan penerbangan ka Amérika Serikat dina Hawa Natal kusabab kakurangan staf COVID-19, ngadadak rébuan wisatawan di bandara di sakumna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Maskapai penerbangan global ngabatalkeun langkung ti 2,000 penerbangan Natal Hawa sadunya, sareng langkung ti 500 diantarana nyaéta penerbangan AS.

Operator AS ngabatalkeun ratusan penerbangan di Amérika Serikat dina Hawa Natal kusabab kakurangan staf COVID-19, ngadadak rébuan wisatawan di bandara di sakumna nagara, bari maksa batur ngabatalkeun perjalanan liburan sadayana.

Gangguan lumangsung saatos eksekutif maskapai nyarios yén aranjeunna ngarepkeun sababaraha dinten pangsibukna ti saprak pandémik coronavirus dimimitian dina liburan Natal sareng Taun Anyar, sanaos lonjakan inféksi COVID-10, didorong ku galur Omicron énggal. 

"Lonjakan nasional dina kasus Omicron minggu ieu ngagaduhan dampak langsung ka awak penerbangan urang sareng jalma-jalma anu ngajalankeun operasi kami," basis Chicago. Amérika Airlines ceuk dina hiji pernyataan kamari.

"Hasilna, kami hanjakalna kedah ngabatalkeun sababaraha penerbangan sareng ngawartosan para nasabah anu dampak sateuacanna sumping ka bandara," tambah pamawa.

Amérika Airlines ngabatalkeun langkung ti 170 penerbangan domestik ayeuna, sakitar 9% tina jadwalna, numutkeun laporan média.

basis Atlanta Delta Air Galur ngalaporkeun yén éta parantos ngabatalkeun 90 penerbangan domestik.

Numutkeun kana Delta, Saméméh kaputusan ieu tim na "geus béak sagala pilihan jeung sumber - kaasup rerouting sarta substitusi pesawat jeung awak pikeun nutupan dijadwalkeun ngapung."

Ieu nuturkeun panggero ka otoritas AS ku Delta CEO Ed Bastian, anu naroskeun pikeun motong karantina pikeun jalma anu divaksinasi pinuh ka lima dinten ti ayeuna 10. Salaku alesan pikeun pamundutna, anjeunna nyarios kakurangan staf anu aya hubunganana sareng COVID.

Sateuacanna, JetBlue naroskeun ka Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit AS kalayan pamundut anu sami.

Numutkeun kana ramalan Asosiasi Mobil Amérika, langkung ti 109 juta jalma - ampir 34% langkung seueur tibatan taun 2020 - "bakal ngarambat 50 mil atanapi langkung nalika naék jalan, naék kapal terbang atanapi nyandak angkutan sanés ka luar kota" antara 23 Désémber sareng Januari. 2. Tina 109 juta ieu, 6.4 juta bakal ngarambat ku udara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment