Pariwisata Seychelles sareng Ethiopian Airlines Belgium Co-host Media Trip

Gambar kahadean tina Seychelles Dept. Pariwisata

Lima wartawan ti sakuliah média Walanda jeung Perancis-diomongkeun di Bélgia diondang pikeun manggihan tujuan kalawan tujuan méré visibilitas ka kapuloan Seychelles dina rupa-rupa koran, majalah bulanan, blog jeung online.

Kusabab ieu pertama kalina di Seychelles pikeun unggal wartawan, penting pikeun ngungkabkeun karagaman Seychelles, boh dina bentang, kagiatan, sareng atraksi.

Ninggalkeun pesawat Ethiopian Airlines anu ngoperasikeun 4 penerbangan saminggu ka Seychelles ti Brussel via Addis Ababa, aranjeunna mimiti angkat ka L'Escale Resort sareng salami lima wengi di nagara éta, para wartawan ngajajah kapuloan Mahé, Praslin, La. Digue ogé atraksi St Pierre jeung Curieuse.

Kalayan fokus kana ngalaman Seychelles, Pariwisata Seychelles, ko-sponsor sareng mitra hotél ngayakeun sababaraha kagiatan anu aktip diiluan ku wartawan, teeing di lapangan golf Hotel Constance Lemuria Seychelles, snorkeling sareng wisata di Praslin, hiking sareng diajar ngeunaan pelestarian lingkungan di Vallée de Mai, kitu ogé di pulo La Digue jeung Mahé.

Program éta kalebet immersion dina budaya, sajarah sareng warisan kapuloan kalayan kunjungan ibukota Victoria sareng situs sapertos Domaine de Val des Près, panyulingan La Plaine St André, Jardin du Roi, perkebunan teh sareng L' Union Estate on La Digue. Titik anu luhur nyaéta panemuan masakan Creole, kalayan kelas masak dina dinten terakhir nalika wartawan tiasa ngaraosan sareng ngévaluasi kaaslian piring "kari poul" sorangan sateuacan angkat ka Brussel.

Mitra hotél L'Escale Resort sareng Constance Ephélia Seychelles on Mahé, sareng Les Lauriers Eco Hotel on Praslin, anu ngabagéakeun para wartawan salami tetep, ngamungkinkeun aranjeunna nyitak jinis akomodasi, suasana sareng lokasi anu aya di kapuloan.

Dina total, langkung ti 20 halaman di Seychelles bakal diterbitkeun dina sababaraha minggu ka hareup (henteu kalebet versi wéb) pikeun ngamajukeun perjalanan luang sareng liburan ka Seychelles di pasar Belgia.

#seychellestourism

#ethiopianairlines

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali