Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Kenya Ngabobol Warta wartos Warta Breaking Afrika Kidul Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna WTN

A Pan African Airlines anyar: Langkung Kamakmuran di Afrika

South African Airways netelakeun prosés ngabalikeun duit tikét

Présidén Kenya Uhuru Kenyatta ngumumkeun yén Kenya Airways (KQ) sareng South African Airways (SAA) bakal pasangan pikeun ngabentuk maskapai basis Afrika anyar. Ngaranna bakal Pan-Afrika Maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Présidén Kenyatta nyarios dina pidato Taun Anyar na nyarios: "Langkah ieu bakal ngamungkinkeun jangkauan buana sareng cakupan global."

"Pikeun naekeun pariwisata, perdagangan, sareng papacangan sosial; jeung bolster integrasi buana; pamawa nasional urang Kenya Airways bakal gabung leungeun jeung mitra urang di Afrika Kidul pikeun ngadegkeun Pan-Afrika Airline, "cenahna.

Uhuru nganjang ka Afrika Kidul akhir bulan kamari, sareng diperkirakeun yén Kenya Airways deal sareng South African Airways ngahontal salami dua dinten wisata na.

Kadua Kenya Airways sareng South African Airlines ngagaduhan taun-taun anu goréng kusabab COVID-19. South African Airways ngan ukur tiasa beroperasi dina bulan Séptémber

Sateuacan 23 Séptémber, maskapai éta henteu ngapungkeun penerbangan komersial ti saprak Maret 2020.

Dina tilu taun, mimitian 2018, South African Airways nyarios ka Parlemén nagara éta parantos rugi R16 milyar dina waktos éta.

Ieu muncul dina tonggong wahyu yén maskapai parantos nampi R50 milyar bantosan Pamaréntah antara 2004 sareng 2020.

Dina 24 Nopémber, Kenya Airways sareng South African Airways nandatanganan kerangka kerja sama strategis di Afrika Kidul, dina gerakan anu bakal ningali dua operator éta pamustunganana ngabentuk pamawa Pan-Afrika.

Penandatanganan éta lumangsung saatos kunjungan resmi Présidén Uhuru ka Afrika Kidul.

Maskapai gabungan ieu diperkirakeun ngamimitian operasi dina 2023.

Kusabab South African Airways mangrupikeun bagian tina Star Alliance sareng Kenya Airways bagian tina Sky Team Alliance anu bersaing, éta bakal pikaresepeun pikeun ningali posisi pamawa énggal.

Star Alliance ngawengku Ethiopian Airlines basis Afrika jeung Egypt Air.

Nyambungkeun Afrika sok janten tangtangan sareng dina waktos anu sami kasempetan ékonomi anu saé.

Warta ngeunaan Pan African Airlines ngaluncat kana diskusi luhur dina Grup WhatsApp Pariwisata Afrika ayeuna. Josef Kafunda, pamimpin pariwisata sareng Pahlawan Jaringan Pariwisata Dunia ti Namibia dipasang: Langkung kamakmuran di Afrika!

Pan rencanana Aprika Airlines henteu pakait sareng hiji pausahaan kapal udara ku ngaran anu sarua dumasar di Nigeria sarta dipiboga ku Grup Bristow. Aranjeunna utamina nyayogikeun helikopter sareng jasa jangjang tetep pikeun industri minyak. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment