Quebec: Taya deui booze na dope pikeun unvaccinated

Quebec: Taya deui booze na dope keur unvaccinated
Quebec: Taya deui booze na dope keur unvaccinated
Ditulis ku Harry Johnson

Warga Quebec Kanada bakal diperyogikeun nunjukkeun bukti vaksinasi COVID-19 pikeun ngaksés toko minuman keras sareng toko ganja.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tétéla, administrasi hiji propinsi Kanada diperkirakeun ngumumkeun engké minggu ieu, yén bukti vaksinasi COVID-19 ayeuna bakal diperlukeun di sadaya toko alkohol jeung toko ganja.

Quebec Perdana Mentri Francois LegaultAdministrasi ngaharepkeun yén ngirangan warga anu henteu divaksinasi tina inuman keras sareng ganja tiasa ngan ukur maksa sahenteuna sababaraha jalma pikeun divaksinasi ngalawan coronavirus.

Numutkeun laporan panganyarna, detil leutik tina amanat panganyarna, sapertos naha meryogikeun paspor vaksinasi COVID-19 di lawang atanapi kasir, masih disetrika.

Bukti vaksinasi geus diperlukeun dina Quebec di tempat anu henteu penting sapertos réstoran, bioskop, bar, sareng kasino. Dina aturan anyar, warga anu henteu divaksinasi masih tiasa ngaksés toko genah, anu ngajual bir sareng anggur, tapi aranjeunna bakal dilarang sacara sah mésér minuman keras.

Mindahkeun éta disangka aya di tengah tekanan masarakat pikeun ngeceskeun larangan pikeun Quebeckers anu recalcitrant anu nolak nembak COVID-19 na. Legault dilaporkeun naroskeun ka pejabat kaséhatan masarakat ngeunaan naon jinis usaha sanés anu tiasa dipaksa meryogikeun paspor vaksin, sareng anjeunna nyarios ka wartawan, "Kuring ngarti yén aya amarah anu tangtu" ka warga anu henteu divaksinasi.

Ampir 85% sadaya Quebec Warga parantos nampi sahenteuna hiji dosis vaksinasi, salah sahiji tingkat pangluhurna di dunya, tapi éta henteu ngeureunkeun panyebaran COVID-19. Propinsi ieu parantos ningali rata-rata sakitar 15,000 inféksi anyar unggal dinten saminggu katukang. Kasus anyar rata-rata kirang ti 700 sadinten sateuacan varian Omicron COVID-19 muncul dina ahir Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • LOL budak Premier bener pecundang hanjelu. LCBO nyaeta kirang ti sajam jauh jeung boga harga hadé.

eTurboNews | eTN