Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Rintangan birokrasi: Jérman tiasa nunda mandat COVID-19 énggal

Rintangan birokrasi: Jérman tiasa nunda mandat COVID-19 énggal
Rintangan birokrasi: Jérman tiasa nunda mandat COVID-19 énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Rencana pikeun maksakeun vaksinasi wajib COVID-19 nasional sigana bakal ditunda, sanés kusabab pamaréntahan Scholz kirang nekad ningali urang Jérman divaksinasi, tapi kusabab halangan birokrasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina bulan Nopémber taun ka tukang, rektor Jérman anyar Olaf Scholz nyarios yén anjeunna ngarepkeun mandat vaksinasi COVID-19 nasional bakal diwanohkeun dina Jérman ku Pébruari atawa Maret.

Ayeuna, kumaha oge, amanat anyar moal tiasa dikuatkeun dugi ka Méi atanapi bahkan Juni 2022.

Rencana pikeun maksakeun vaksinasi wajib COVID-19 nasional sigana bakal ditunda, sanés kusabab pamaréntahan Scholz kirang nekad ningali urang Jérman divaksinasi, tapi kusabab halangan birokrasi.

Masalah ieu diperkirakeun bakal didebat dina Bundestag teu langkung lami ti akhir Januari - sareng kusabab liburan anu dijadwalkeun pikeun kalolobaan bulan Pebruari, sora sigana moal lulus dugi ka akhir Maret. RUU éta teras angkat ka Gedong Luhur - Bundesrat - anu sigana moal nyatujuan dugi ka April, hartosna tagihanana sigana moal dikuatkeun sateuacan awal Méi kacuali sidang parlemén khusus disebut.

Dirk Wiese, anggota parlemen anu tanggung jawab pikeun proyék éta sareng anggota Partai Démokratik Sosial (SPD) Scholz, henteu kedah buru-buru. Anjeunna nyatakeun yén amanat éta moal gaduh pangaruh "jangka pondok" sareng yén éta dimaksudkeun langkung salaku "pancegahan pikeun usum gugur sareng usum tiris anu bakal datang."

Amanat éta ogé tiasa nyanghareupan oposisi ti Demokrat Bébas (FDP) - anggota koalisi pamaréntahan SMP anu sigana beuki kritis kana inisiatif éta.

Ahli kaséhatan FDP Andrew Ullmann nyarios yén pas COVID-19 nyaluyukeun kana populasi manusa dugi ka ngan ukur nyababkeun gejala anu hampang, naon waé "debat ngeunaan vaksinasi wajib bakal langkung ageung."

Numutkeun Ullman, Jérman ogé kudu nuturkeun conto Italia, dimana vaksinasi wajib ieu ngan diwanohkeun pikeun maranéhanana umur 50 sarta leuwih.

Bundestag dugi ka ayeuna ngan ngenalkeun vaksinasi wajib pikeun spesialis médis sareng staf panti perawatan awal pertengahan Maret. Jérman ogé geus gagal pikeun minuhan tujuan Scholz pikeun meunang sahenteuna 80% jalma divaksinasi ku sahanteuna hiji dosis ku 7 Januari. Salaku Minggu, 9 Januari, kurang leuwih 75% urang Germans geus narima hiji dosis.

Ampir 72% populasi divaksinasi pinuh sareng langkung ti 42% nampi sahenteuna hiji shot booster, numutkeun data pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment