Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan raramean News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Penguat COVID-19 ayeuna wajib pikeun pagawé Facebook

Penguat COVID-19 ayeuna wajib pikeun pagawé Facebook
Penguat COVID-19 ayeuna wajib pikeun pagawé Facebook
Ditulis ku Harry Johnson

Pikeun tiasa uih deui ka kantor perusahaan, staf Meta kedah nunjukkeun bukti yén aranjeunna nampi shot booster vaksin COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Meta, nu boga Facebook, Instagram, WhatsApp, sareng perusahaan realitas maya Oculus, ngumumkeun yén kantorna bakal dibuka deui dina 28 Maret 2022.

Sanajan kitu, ngan pinuh divaksinasi jeung boosted meta karyawan bakal diidinan asup.

Supados tiasa uih deui ka kantor perusahaan, meta staf kedah nunjukkeun bukti yén aranjeunna nampi shot booster vaksin COVID-19.

Juru bicara perusahaan nyarios yén "dibikeun bukti efektivitas booster, kami ngalegaan syarat vaksinasi kami kalebet boosters."

Meta sateuacana ngalaksanakeun mandat anu meryogikeun sadaya karyawan sacara pribadi nampi dua dosis vaksin COVID-19.

Facebook nuturkeun kana footsteps pausahaan AS séjén anu geus mandated boosters. Sedengkeun nu Pusat AS pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC) henteu ngarobih definisi "divaksinasi pinuh," éta nyorong urang Amérika tetep "up-to-date" ngeunaan panyalindungan ngalawan virus minggu kamari.

Tapi, Pentagon masihan sinyal bulan kamari yén éta masih tiasa ngajantenkeun vaksin booster wajib pikeun prajurit.

Aya perdebatan anu terus-terusan ngeunaan kabutuhan ngadamel tembakan booster COVID-19 kedahna pikeun sadayana.

Sababaraha politisi AS anu berprofil tinggi, sadayana divaksinasi sareng didorong, nembé parantos nguji positip pikeun COVID-19, salajengna ngagedekeun debat booster bari katingalina masihan argumen ka lawan amanat vaksinasi.

Kapala Pentagon Lloyd Austin mangrupikeun salah sahiji politikus AS pang anyarna pikeun nguji positip bulan ieu saatos didorong dina Oktober. Anjeunna nyatakeun, kumaha ogé, yén anjeunna bakal langkung parah ngalawan panyakit upami anjeunna henteu acan divaksinasi ganda sareng didorong.

Kongres Démokratik New York Alexandria Ocasio-Cortez - anu ogé nampi booster na dina Musim Gugur - diuji positip pikeun COVID-19 dinten Minggu, saatos uih deui tina pesta pésta Florida anu teu aya masker, sareng dilaporkeun pulih tina virus di bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Salaki kuring didiagnosis awal kasakit Parkinson dina 67. Gejala nya éta shuffling suku, slurred ucapan, volume low ucapan, degradasi tina tulisan leungeun, kaahlian nyetir pikareueuseun, sarta panangan katuhu na dilaksanakeun dina sudut 45 derajat. Anjeunna disimpen dina Sinemet pikeun 7 bulan lajeng Sifrol na rotigotine diwanohkeun nu ngaganti Sinemet tapi anjeunna kudu eureun alatan efek samping. Urang diusahakeun unggal shot sadia tapi euweuh ieu jalan. Aya sakedik upami aya kamajuan dina milarian pangobatan anu dipercaya, kuring kaluar tina obat-obatan kusabab efek samping. Panyadia perawatan kami ngenalkeun kami kana perawatan herbal Kycuyu Health Clinic Parkinson. Pangobatanna mangrupikeun mujijat. Salaki kuring parantos pulih sacara signifikan! Didatangan kycuyuhealthclinic. co m

  • Salaki kuring didiagnosis panyakit Parkinson 2 sababaraha taun ka pengker, nalika anjeunna yuswa 59. Anjeunna ngagaduhan sikep stooped, tremor, panangan katuhu henteu gerak sareng ogé rarasaan pulsating dina awakna. Anjeunna disimpen dina Senemet salami 8 bulan lajeng Siferol diwanohkeun sareng ngagentos Senemet, salami waktos ieu anjeunna ogé didiagnosis ku pikun. Anjeunna mimiti ngalaman halusinasi, leungit touch jeung. Dugaan éta ubar kuring nyandak anjeunna kaluar tina Siferol (kalawan pangaweruh dokter urang) anjeunna dina PD rumus herbal alami kami mesen ti tangkal kahirupan KLINIK kaséhatan, gejala na turun sagemblengna leuwih 3 minggu pamakéan tangkal hirup kaséhatan kasakit Parkinson alam. rumus herbal. Anjeunna ayeuna ampir 61 sareng lakukeun saé pisan, panyakitna leres-leres dibalikkeun! (ww w. treeoflifeherbalclinic.com)