Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan raramean Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Malaysia megatkeun News wartos jelema tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu kasalametan piknik News Kawat Wisata

Lockdown COVID-19 anyar maéhan industri séks & bisnis kondom

Kunci anyar COVID-19 maéhan industri séks sareng bisnis kondom
Kunci anyar COVID-19 maéhan industri séks sareng bisnis kondom
Ditulis ku Harry Johnson

Industri séks, anu biasana pasar kondom utama, ogé parantos dipangaruhan ku krisis kaséhatan, sareng pagawé séks nyanghareupan kaayaan anu nangtang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina wawancara anyar sareng Nikkei Asia, CEO perusahaan Malaysia Karex Berhad, anu ngahasilkeun langkung ti 5.5 milyar kondom taunan, nyababkeun panurunan dina paménta kondom kana lockdowns anu disababkeun ku pandémik COVID-19.

Karex CEO Goh Miah Kiat nyarios yén penjualan perusahaan turun 40% dina dua taun ka pengker sareng perusahaan bakal ngabédakeun kana bisnis manufaktur sarung tangan médis anu booming pikeun ningkatkeun pendapatan kusabab paménta produksina parantos turun.

Industri séks, anu biasana pasar kondom utama, ogé parantos dipangaruhan ku krisis kaséhatan, saurna, kalayan pagawé séks nyanghareupan kaayaan anu nangtang. Goh nunjuk ka penutupan hotél sareng motel, nyatakeun yén lokasi éta nyayogikeun privasi.

Dumasar kana Karex CEO, program distribusi kondom pamaréntah skala ageung ogé katandangan pandémik coronavirus.

"Sabagian ageung [kondom] disebarkeun ku pamaréntah di sakumna dunya, anu parantos ngirangan [distribusi] sacara signifikan salami COVID-19," saur Goh. "Contona, di Inggris, éta Dinas Kaséhatan Nasional (NHS) nutup seueur klinik anu henteu penting kusabab COVID-19, sareng klinik kaséhatan seksual anu masihan kondom ogé ditutup, ”tambah anjeunna.

Ngobrol ngeunaan rencana perusahaan pikeun ngalih kana manufaktur sarung tangan, anu parantos ningali kamekaran anu signifikan nalika pandémik, Goh nyatakeun produksina disetél pikeun dimimitian di Thailand dina pertengahan taun ieu. Bahan baku sareng téknologi anu sami dianggo dina kondom sareng pembuatan sarung tangan, saurna.

Karex ngintunkeun rugi sataun pinuh pikeun fiskal 2020 tungtung Juni, anu mangrupikeun perusahaan anu munggaran ti saprak publik dina bulan Nopémber 2013. Harga sahamna di bursa Bursa Malaysia nosedived ampir 50% taun ka tukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • Salaki kuring didiagnosis awal kasakit Parkinson dina 67. Gejala nya éta shuffling suku, slurred ucapan, volume low ucapan, degradasi tina tulisan leungeun, kaahlian nyetir pikareueuseun, sarta panangan katuhu na dilaksanakeun dina sudut 45 derajat. Anjeunna disimpen dina Sinemet pikeun 7 bulan lajeng Sifrol na rotigotine diwanohkeun nu ngaganti Sinemet tapi anjeunna kudu eureun alatan efek samping. Urang diusahakeun unggal shot sadia tapi euweuh ieu jalan. Aya sakedik upami aya kamajuan dina milarian pangobatan anu dipercaya, kuring kaluar tina obat-obatan kusabab efek samping. Panyadia perawatan kami ngenalkeun kami kana perawatan herbal Kycuyu Health Clinic Parkinson. Pangobatanna mangrupikeun mujijat. Salaki kuring parantos pulih sacara signifikan! Didatangan kycuyuhealthclinic. co m