Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Fiji Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos piknik News Kawat Wisata

Jean-Michel Cousteau Resort Fiji nawarkeun Pakansi kulawarga unparalleled

Gambar kahadean tina fijiresort.com
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalayan kulawarga anu hoyong sakali deui ngumpul sareng nikmati pangalaman anu dibagikeun, Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji, tujuan méwah eco-petualangan utama di Pasifik Kidul, nawiskeun rangkeian pangalaman anu cocog pikeun wisatawan multigenerasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Premier Eco-Luxury Resort di Pasifik Kidul Nawiskeun Kagiatan sareng Pangalaman Hiji-Sahiji-Jenis pikeun Sadayana

Tempatna dina énklop tropis anu éksklusif, subur di Pulo Vanua Levu anu nyanghareup ka perairan anu tenang di Teluk Savusavu, Resor Jean-Michel Cousteau mangrupa kabur unparalleled pikeun kulawarga nambahan badag néangan nyieun kenangan langgeng pikeun generasi nu bakal datang, rélaxasi, sarta petualangan sanggeus sababaraha bulan tetep misah tur nyambungkeun via obrolan videoconference sajajalan.

Perjalanan multigenerasi terus ningkat:

Disebutkeun yén jarak ngajantenkeun manah janten langkung resep, sareng éta dina pikiran kulawarga tiasa antusias ngumpul sareng nyéépkeun waktos anu dijauhan ti unggal dua taun ka pengker. Iinditan jeung nini, nieces na nephews pernah geus leuwih penting

Kalayan kahayang pikeun ngariung kulawarga nambahan di sakumna dunya, kulawarga ngajalajah cara pikeun nyambungkeun ku cara anu langkung bermakna. Sacara tradisional, liburan kulawarga multigenerational geus luhur dina daptar cara pikeun forge beungkeut kulawarga kuat sarta kenangan cherished langgeng.

"Kami ngakuan pentingna kulawarga sakali deui tiasa nangkeup, ngumpul, sareng aman ngarambat saatos seueur kasempetan anu lasut salami dua taun katukang, éta ngabagéakeun haté urang pikeun ngabagéakeun tamu sareng kulawargana ka Jean-Michel Cousteau Resort, "Saur Bartholomew Simpson, manajer umum Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji. "Kalayan réngking perjalanan multigenerasi anu luhur dina daptar ember kulawarga pikeun taun 2022, éta henteu pernah langkung penting pikeun Jean-Michel Cousteau Resort pikeun ngabagi program sareng petualangan curated kami anu nyorot keajaiban alam anu luar biasa tina tujuan Pasifik Kidul urang."

"Urang tetep steadfast dina komitmen urang nyadiakeun sémah urang kalawan éndah, pakansi memorable."

Tujuan utama pikeun perjalanan multigenerasi:

Sampurna pikeun beungkeutan kulawarga, balik tamu jeung petualangan-seekers anyar bakal boga kasempetan pikeun bobo dina bure Fiji otentik, teuleum dina sababaraha cai paling geulis di dunya, snorkel leisurely tur ngajajah wewengkon via kayak laut, atawa kabur ka a pulo swasta pikeun piknik. Dirancang pikeun travelers sakabeh umur, sémah ogé bisa nganjang ka mangroves, tegalan mutiara, hiji désa Fiji otentik, atawa leumpang ngaliwatan leuweung hujan tropis jeung manggihan curug disumputkeun.

Malah tamu bungsu bakal wowed ku datangna ka Bula Club, klub kids-unggul pangajén Resort urang, dimana maranéhna bakal méakkeun poé maranéhanana ngajajah tur diajar ngeunaan dunya sabudeureun éta ngaliwatan kaulinan jeung kagiatan outdoor. Barudak umur 5 sareng sahandapeun ditugaskeun nanjung sorangan salami aranjeunna tetep; jeung barudak umur 6 nepi ka 12 anu gabung grup leutik dipingpin ku sobat.

Staf Jean-Michel Cousteau Resort divaksinasi pinuh, dilatih sareng komitmen pikeun ngaleuwihan tingkat pangluhurna standar kaamanan sareng sanitasi Covid-19 bari nyayogikeun layanan palanggan anu profésional sareng ngabagéakeun. Staf bakal ngabagéakeun sémah kalayan panutup pameunteu, sareng dina sababaraha kasus sarung tangan, bari mastikeun jarak sosial sareng fisik. Salaku tambahan, sadaya daérah sentuhan anu luhur bakal dibersihkeun sareng sering disanitisasi. 

Salaku tambahan, Pariwisata Fiji nyiptakeun "Perawatan Komitmen Fiji"Program anu nampilkeun protokol kaamanan, kaséhatan sareng kabersihan pikeun dunya pascapandémik nalika nagara muka deui wates pikeun wisatawan. Program éta disambut ku langkung ti 200 résor pulo, operator wisata, réstoran, atraksi sareng seueur deui.

Calon tamu di AS tiasa buku reservations ku nelepon (800) 246-3454 atanapi emailing [email dijaga], sareng tamu anu sumping ti Australia tiasa mesen ku nelepon (1300) 306-171 atanapi ku ngirim email [email dijaga].

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort, mangga buka fijiresort.com.

Ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort

Pangajén-unggul Resor Jean-Michel Cousteau mangrupikeun salah sahiji tujuan pakansi anu paling kasohor di Pasipik Kidul. Lokasina di Pulo Vanua Levu sareng diwangun dina lahan 17 héktar, Resort méwah nyanghareup ka perairan anu damai di Teluk Savusavu sareng nawiskeun ngewa ekslusif pikeun pasangan, kulawarga, sareng wisatawan anu palih milarian perjalanan pangalaman ditambah ku méwah asli sareng budaya lokal. Jean-Michel Cousteau Resort nawiskeun pangalaman liburan anu teu kapohokeun anu diturunkeun tina kaéndahan alam di Pulo Jawa, perhatian pribadi, sareng kahaneutan pagawé. Resor anu tanggung jawab lingkungan sareng sosial nawiskeun sémah rupa-rupa fasilitas, kalebet desain khusus atap jerami, desain kelas dunya, antrian kagiatan rekreasi, pangalaman ékologis anu teu aya tandinganna, sareng rupa-rupa perawatan spa anu diideuan ku Fiji.

Ngeunaan Canyon Equity LLC.

nu Grup Perusahaan Canyon, Anu gaduh Resort, kantor pusatna di Larkspur, California, diadegkeun dina Méi 2005. Mantra na nyaéta pikeun acquire sarta ngamekarkeun resorts branded ultra-méwah leutik di tujuan unik kalayan komponén padumukan leutik nyieun hiji rasa eclectic acan kacida cocog masarakat di unggal tujuan. . Kusabab kabentukna di 2005 Canyon geus dijieun portopolio impressive of resorts, di lokasi mimitian ti cai pirus of Fiji ka puncak towering of Yellowstone, mun koloni artis Santa Fe, sarta di Canyons of Utah kidul.

Portopolio Grup Canyon ngalangkungan sipat ikon sapertos Amangiri (Utah), Amangani (Jackson, Wyoming), Four Seasons Resort Rancho Encantado (Santa Fe, New Mexico), Jean-Michel Cousteau Resort (Fiji), sareng Dunton Hot Springs, (Dunton , Colorado). Sababaraha kamajuan anu anyar ogé dilakukeun di lokasi sapertos Semenanjung Papagayo, Kosta Rika, sareng Hacienda anu umurna 400 taun di Méksiko, sadayana ditakdirkeun pikeun masihan pernyataan hébat dina pasar khusus perjalanan internasional ultra-mewah nalika masing-masing diluncurkeun .

#fiji

#jeanmichelcousteauresort

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment