Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Bartlett Lauds Bahia Principe on First New Jamaican Country Manager

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ngabagéakeun Pangatur Nagara Jamaika anyar Bahia Principe Brian Sang (katuhu), ogé Kapala Petugas Operasi Antonio Teijeiro. Kasempetan éta mangrupikeun telepon hormat ku manajemén tim manajemen Bahia Principe di kantor Menteri New Kingston dina 11 Januari 2022. Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Hotél panggedéna di Jamaika, Bahia Principe, parantos ngumumkeun pengangkatan Brian Sang salaku Manajer Nagara Jamaika anu munggaran. Warta ieu disambut ku Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett anu nyatakeun yén pengumuman éta saluyu sareng tujuan Kamentrianna pikeun ngagaduhan langkung seueur urang Jamaika dina kalungguhan kapamimpinan dina séktor éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Kuring pohara gumbira uninga yén Bahia geus nunjuk hiji Jamaika salaku Manajer Nagara anyar maranéhanana. Ieu mangrupikeun bagian kritis tina dorongan sumber daya manusa anu terus kami promosikeun di Kamentrian Pariwisata, pikeun mastikeun saloba urang Jamaika bakal aya dina posisi kapamimpinan dina séktor éta, ”saur Bartlett.

"Kuring wholeheartedly ngabagéakeun Mr. Sang sarta miharep manéhna ulayat suksés, nu dimimitian dina 15 taun parusahaan di Jamaika," Anjeunna ditambahkeun.

Menteri nyarioskeun ieu dinten ayeuna, nalika rapat di kantor New Kingston na. Salila diskusi sareng eksekutif ti hotél, anjeunna ogé nyorot padamelan kritis anu dilakukeun ku Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI) pikeun ngalatih para karyawan silaturahmi pikeun nyumponan kabutuhan sektor, bari ogé nyayogikeun aranjeunna pikeun ngeusian langkung seueur kalungguhan kapamimpinan.  

"Salaku bagian tina komitmen kami pikeun ngawangun modal manusa Jamaika, kami ngembangkeun panangan pelatihan anu disebut JCTI, anu parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngaktifkeun pelatihan sareng sertifikasi tenaga kerja industri perhotelan," saur Bartlett.

"Ieu penting pisan pikeun pertumbuhan sareng daya saing industri pariwisata urang."

JCTI mangrupakeun divisi tina Tourism Enhancement Fund (TEF), badan publik Departemen Pariwisata. Kusabab inisiatif mimiti opat taun ka tukang, leuwih 8,000 pariwisata Jamaika pagawe geus narima sertifikasi profésional. Hal ieu dimungkinkeun ku gawé bareng strategis sareng Pakasaban sareng Pelatihan Sumberdaya / Badan Pelatihan Badan Nasional Amanah (HEART / NSTA Trust), Dana Layanan Universal (USF), Asosiasi Restoran Nasional (NRA), sareng AHLEI. Ayeuna, 45 calon nuju nyiapkeun sertipikasi seni kuliner anu ditawarkeun ku American Culinary Federation (ACF).

Rapat ieu dihadiran ku pajabat senior pariwisata, kitu ogé tim ti Bahia Principe Resort, kaasup Kapala Operating Officer, Antonio Teijeiro; Diréktur Eksekutif Pangwangunan Hotel jeung Inovasi, Marcus Christiansen; Manajer Nagara kaluar, Adolfo Fernández; Diréktur Organisasi Internasional sareng Tanggung Jawab Sosial Perusahaan, Fabian Brown; sarta anyar diangkat Nagara Manajer, Brian Sang.

Sang ngagabung ka Bahia nuturkeun senar tina tenures suksés jeung eras noteworthy di hotél, pariwisata, jeung industri manajemén silaturahmi. peran kapamimpinan panganyarna nya éta salaku Manajer Umum Kluster pikeun Blue Diamond Resort di St.

Sutradara kaluar, Adolfo Fernandez, nyandak peran anyar di Spanyol dina grup dina 6 Januari 2022.

Bahia Principe Hotels & Resorts mangrupikeun divisi Resort Grupo Piñero anu mimiti operasi di 1995 sareng hotél kahijina di Rio San Juan di basisir kalér Républik Dominika. Ranté hotél Bahia Principe Grupo Piñero ogé ngagaduhan sipat di Riviera Maya di Mexico sareng Spanyol di Canaries sareng Kapuloan Balearic.

Ningali poto: Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ngabagéakeun Pangatur Nagara Jamaika anyar Bahia Principe Brian Sang (katuhu), ogé Kapala Petugas Operasi Antonio Teijeiro. Kasempetan éta mangrupikeun telepon hormat ku manajemén tim manajemen Bahia Principe di kantor Menteri New Kingston dina 11 Januari 2022. Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata

#jamaika

#Jamaicatourism

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment