Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

600,000 wisatawan ngabatalkeun penerbanganna ti Heathrow dina bulan Désémber

600,000 panumpang ngabatalkeun perjalanan ti Heathrow dina bulan Désémber
600,000 panumpang ngabatalkeun perjalanan ti Heathrow dina bulan Désémber
Ditulis ku Harry Johnson

Sahenteuna 600,000 panumpang ngabatalkeun rencana perjalanan ti Heathrow dina bulan Désémber kusabab Omicron sareng kateupastian disababkeun ku larangan perjalanan pamaréntahan anu gancang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

COVID-19 terus nyababkeun tangtangan anu penting pikeun industri perjalanan, kalayan Heathrow ngabagéakeun ngan 19.4 juta panumpang dina taun 2021 - kirang ti saparapat taun 2019 sareng langkung handap tingkat 2020.

Sahenteuna 600,000 panumpang ngabatalkeun rencana perjalanan ti Heathrow dina bulan Désémber kusabab Omicron sareng kateupastian disababkeun ku larangan perjalanan pamaréntahan anu gancang.

Aya mamang anu signifikan dina laju dimana paménta bakal pulih. Ramalan IATA nunjukkeun yén jumlah panumpang moal ngahontal tingkat pra-pandémik dugi ka 2025, upami larangan perjalanan dileungitkeun dina dua tungtung jalur sareng panumpang yakin yén aranjeunna moal uih deui gancang.

Kami ngadesek pamaréntah Inggris pikeun ngahapus sadaya tés ayeuna pikeun panumpang anu divaksinasi pinuh sareng ngadopsi buku pedoman pikeun Varian Perhatian anu bakal datang anu langkung tiasa diprediksi, ngabatesan ukuran tambahan ngan ukur pikeun panumpang ti tujuan anu berisiko tinggi sareng ngamungkinkeun karantina di bumi tinimbang di hotél.

Ieu nyiptakeun kateupastian anu ageung pikeun CAA dina netepkeun patempatan pangaturan lima taun énggal. Kami yakin yén fokus kedah kana ningkatkeun palayanan panumpang, nyaluyukeun insentif pikeun maskapai sareng bandara pikeun gawé bareng pikeun ngawangun deui paménta panumpang sareng ngajaga pembiayaan swasta anu mampu dina waktos anu teu pasti. Ieu kasempetan pikeun ngajaga hiji bandara hub ngarah dunya pikeun Britania jeung ulah balik deui ka "Heathrow repot" poé mimiti 2000s, undermining ambisi dagang global Inggris urang.

CEO Heathrow John Holland-Kaye nyarios:

"Ayeuna aya larangan perjalanan, sapertos tés, dina sadaya rute Heathrow - industri penerbangan ngan bakal pulih sapinuhna nalika ieu sadayana diangkat sareng teu aya résiko yén aranjeunna bakal dilaksanakeun deui dina waktos anu pondok, kaayaan anu sigana bakal mangtaun-taun. jauh. Sanaos ieu nyiptakeun kateupastian anu ageung pikeun CAA dina netepkeun padumukan pangaturan 5 taun énggal, éta hartosna régulator kedah difokuskeun hasil anu ningkatkeun jasa, insentif kamekaran sareng ngajaga pembiayaan swasta anu mampu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment