Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Quebec Kanada ngumumkeun pajeg anyar pikeun anu henteu divaksinasi

Quebec Kanada ngumumkeun pajeg anyar pikeun anu henteu divaksinasi
Premier propinsi Kanada Quebec, François Legault
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan rawat inap COVID-19 naék di tengah panyebaran gancang tina varian Omicron, Quebec peryogi tambahan 1,000 pagawé rumah sakit sareng 1,500 panti jompo dina sababaraha minggu ka hareup, saur Legault.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Premier propinsi Kanada Quebec, Francois Legault, dinten ieu vowed mun enact pinalti finansial anyar, nyebutkeun jalma Québécois anu nolak pikeun meunangkeun dosis vaksin kahiji maranéhanana dina minggu datang kudu mimitian mayar dampak maranéhanana dina sistem kasehatan.

"Ayeuna, éta ogé patarosan ngeunaan kaadilan pikeun 90% populasi anu ngalakukeun sababaraha pengorbanan," Legault ceuk. "Kuring pikir urang ngahutang aranjeunna ukuran sapertos kieu."

Seger tina ngalarang anti-vaxxer anu teu kabocoran asup ka toko minuman keras sareng toko ganja, Quebec Ngaluncurkeun pajak kaséhatan anyar pikeun jalma anu nolak divaksinasi ngalawan coronavirus.

Ditanya ngeunaan tangtangan hukum sareng étika anu sigana bakal disanghareupan ku pamaréntah ngeunaan pajeg anu teu pernah aya, Perdana Menteri ngaku yén éta mangrupikeun "urusan anu ageung." 

Legault saurna: "Upami anjeun ningali naon anu kajantenan di nagara-nagara sanés atanapi nagara-nagara sanés, sadayana nyobian milarian solusi. Patarosan ngeunaan equity sabab ayeuna, jalma-jalma ieu, aranjeunna nempatkeun beban anu penting pisan dina jaringan perawatan kaséhatan urang, sareng kuring nyangka éta normal yén seuseueurna penduduk naroskeun yén aya akibatna.

Quebec Perdana Menteri henteu ngungkabkeun jumlah pajak énggal. Anjeunna nyatakeun yén propinsi bakal terus ngalegaan aplikasi syarat paspor vaksin propinsi, tapi anjeunna nyatakeun yén "urang kedah langkung jauh" tibatan ngalarang warga anu henteu divaksinasi ti tempat umum.

Amanat paspor diperpanjang ka toko minuman keras sareng ganja minggu kamari saatos diparéntahkeun pikeun asup ka tempat sapertos réstoran, bioskop, bar sareng kasino.

Kalayan rawat inap COVID-19 naék di tengah panyebaran gancang tina varian Omicron, Quebec peryogi tambahan 1,000 pagawé rumah sakit sareng 1,500 panti jompo dina sababaraha minggu ka hareup, saur Legault.

Quebec ngalaporkeun 62 maotna COVID-19 dinten Salasa, paling seueur ti saprak Januari 2021, sateuacan luncuran vaksin propinsi di ayun pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hadé pisan pikeun ningali politikus kalayan jumlah nyali anu pas. Kaadilan tiasa dianggo jalan-jalan sareng kabébasan hiji jalma ditungtungan dimana anjeunna mimiti ngabingungkeun urusan batur…