Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Warta Islandia Ngabobol Italia Megatkeun Warta wartos jelema Spanyol Breaking News piknik kandaraan News Kawat Wisata

Penerbangan Roma Anyar, Nice sareng Alicante dina Icelandair ayeuna

Penerbangan Roma Anyar, Nice sareng Alicante dina Icelandair ayeuna
Penerbangan Roma Anyar, Nice sareng Alicante dina Icelandair ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Rute Icelandair anyar ieu nyayogikeun sambungan antara Amérika Kalér sareng Islandia ka tilu tujuan wisata anu populer salami waktos perjalanan paling sibuk dina sataun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

icelandair dinten ayeuna ngumumkeun tambihan tilu tujuan énggal kana jaringan internasional pikeun perjalanan usum panas ieu: Roma, Alicante jeung Nice.

Rute-rute anyar ieu nyayogikeun sambungan antara Amérika Kalér sareng Islandia ka tilu tujuan wisata anu populer salami waktos perjalanan paling sibuk dina sataun. Panumpang ogé bakal tiasa nyandak kauntungan tina persinggahan multi-dinten di Islandia, dina perjalanan, tanpa ongkos penerbangan tambahan.

Kota Warisan Dunya of Roma, Italia, bakal dilayanan dua kali saminggu antara Reykjavik (KEF) jeung Rome Fiumicino Airport (FCO) on Rebo jeung Minggu dimimitian 6 Juli 2022, nepi ka 4 Séptémber 2022, kalawan sambungan dinten anu sami ka sareng ti Amérika Kalér.

Penerbangan Nice bakal masihan aksés ka wilayah kidul Perancis anu meriah, beroperasi antara Reykjavik (KEF) sareng Bandara Nice (NCE) ti 6 Juli 2022, dugi ka 27 Agustus 2022, dinten Rebo sareng Saptu.

Penerbangan ka Alicante, Spanyol (ALC) bakal dimimitian dina 10 Pebruari 2022, kalayan penerbangan beroperasi dugi ka dua kali saminggu salami usum panas sareng usum gugur.

Salaku tambahan, icelandair geus dibalikkeun deui penerbangan ti Montréal jeung Vancouver, mere Canadians renewed pilihan pikeun duanana Islandia jeung Éropa.

Tujuan anyar ieu langkung ngalegaan jaringan rute Icelandair anu ngembang, tujuanana masihan konsumén pilihan perjalanan anu pangsaéna sareng sambungan ka Islandia sareng saluareun.

Bogi Nils Bogason, Présidén & CEO Icelandair nyarios: "Nalika urang asup Taun Anyar, urang ningali tanda-tanda pamulihan pikeun industri perjalanan. Kami bungah tiasa nambihan tilu tujuan énggal ieu kana jaringan rute anu parantos éksténsif, teras ngagampangkeun kamekaran boh pasar inbound sareng outbound. Kalayan tambihan Roma, Nice sareng Alicante kanggo usum panas, Icelandair komitmen pikeun nawiskeun konsumén Éropa sareng Atlantik Kalér urang langkung seueur pilihan sareng konektipitas anu merenah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment