Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Hans Airways nandatanganan Letter of Intent pikeun Airbus A330-200 anyar

Hans Airways nandatanganan Letter of Intent pikeun Airbus A330-200 anyarna
Hans Airways nandatanganan Letter of Intent pikeun Airbus A330-200 anyarna
Ditulis ku Harry Johnson

A330 bakal kadaptar salaku G-KJAS, nganggo nami nami salah sahiji investor awal Hans Airways, anu parantos percanten kana modél maskapai komunitasna ti saprak proyék éta katimu dina 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hans Airways, maskapai pang anyarna Inggris urang, Nyiapkeun pikeun ngaluncurkeun penerbangan dijadwalkeun ka India taun ieu, pleased ngumumkeun geus aman pesawat kahijina - nandatanganan Letter of Intent pikeun Airbus A330-200 (MSN 950) dina minggu kahiji taun anyar. pesawat geus operasi kalawan maskapai Éropa ngarah saprak 2008, ngonpigurasi dina perenah dua-kabin, nu Hans Airways bakal beroperasi kalawan 275 ékonomi sarta 24 korsi ékonomi premium.

A330 bakal kadaptar salaku G-KJAS, nganut ngaran kulawarga salah sahiji Hans Airways' Investor awal poko, anu parantos percanten kana modél maskapai komunitas na saprak proyék éta katimu dina 2019.

"Kami bungah parantos ngahontal tonggak penting ieu dina perjalanan dua taun urang," saurna Hans AirwaysCEO Satnam Saini. "Puseur operasi kami dijadwalkeun dina Airbus A330, widebody long-haul populér tur lega, alus teuing pikeun kargo, sarta kami nganuhunkeun ka dulur anu geus mantuan kami pikeun ngasahkeun perjangjian ieu dina mimiti taun anyar.

Pangkalan Inggris di Birmingham

Hans Airways parantos ngalamar ka Otoritas Penerbangan Sipil Inggris pikeun Sertipikat Operator Udarana sareng ngarep-arep kéngingkeun status dina waktosna pikeun ngamimitian jasa pendapatan usum panas ieu. Maskapai penerbangan bakal beroperasi ka kota sekundér di India ti Bandara Birmingham. Aplikasina pikeun Lisensi Operasi sareng Lisensi Rute parantos dipedalkeun ku CAA Inggris.

Latihan pilot sareng awak kabin dimimitian 3 Januari

Set kahiji awak penerbangan (opat pilot jeung awak kabin) dimimitian poé kahiji maranéhanana latihan 3 Januari.rd di Crawley, Inggris kalawan pasangan latihan hiber Hans Airways IAGO Pelatihan hiber sarta L3 Harris Aviation komérsial pikeun simulator nu. Para rekrut anyar disambut ku Satnam Saini, investor Kirpal Singh Jass, sareng Nathan Burkitt, Diréktur Operasi Penerbangan sareng Pelatihan Awak maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment