Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

48,000 mahluk luar angkasa ilegal leungit sanggeus dileupaskeun ka Amérika Serikat

48,000 mahluk luar angkasa ilegal leungit sanggeus dileupaskeun ka Amérika Serikat
48,000 mahluk luar angkasa ilegal leungit sanggeus dileupaskeun ka Amérika Serikat
Ditulis ku Harry Johnson

Kasalahan mahluk luar angkasa ilegal langkung ti tilu kali langkung ti 1.7 juta dina taun fiskal pamaréntahan anu réngsé dina 30 Séptémber 2021, numutkeun data Bea Cukai sareng Perlindungan Border (CBP).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ampir 48,000 mahluk luar angkasa ilegal, dileupaskeun ka Amérika Serikat ku Administrasi Biden dina periode lima bulan di 2021, ayeuna teu tiasa dilacak saatos teu malire pesenan pikeun mariksa sareng otoritas imigrasi AS.

Puluhan rébu pendatang asing ilegal dileupaskeun ka AS dina program anu dirancang pikeun ngagancangkeun ngolah lalu lintas migran.

Tina kira-kira 104,000 alien haram anu dikaluarkeun bewara pikeun ngalaporkeun (NTR) antara 21 Maret sareng 31 Agustus 2021, kurang ti 50,000 nyumponan kawajiban pikeun mariksa ka kantor lapangan imigrasi dina 60 dinten, numutkeun Departemen Kaamanan Dalam Negeri (DHS). ) data nu datang ka lampu kamari.

Langkung ti 54,000 anu sanés teu malire sarat pikeun ngalaporkeun ka Imigrasi sareng Penegak Pabean (ICE), kalebet sakitar 6,600 anu watesna 60 dinten teu acan kadaluwarsa nalika datana disusun.

"Data DHS nunjukkeun prakték ngaluarkeun NTR mangrupikeun kagagalan anu parah," saur Sénator AS Ron Johnson (R-Wisconsin), anu nembé nampi angka éta pikeun ngaréspon surat anu dikirim ka Sekretaris DHS Alejandro Mayorkas Oktober kamari.

Pamakéan NTRs dimimitian dina Maret 2021, nalika loba mahluk luar angkasa ilegal anu anjog di kidul. US wates yén DHS diperlukeun pikeun ngagentos overcrowding di puseur tahanan. Sateuacanna, para migran anu dileupaskeun ka pedalaman Amérika pikeun ngantosan proses deportasi dibéré bewara pikeun muncul (NTA). Éta hartosna netepkeun tanggal pangadilan pikeun mahluk luar angkasa ilegal, anu peryogi langkung seueur dokuméntasi sareng waktos ngolah.

Tapi dipasihan NTA jauh pisan tina deportasi, sabab sistem imigrasi AS kasohor dicadangkeun, sareng seueur migran ngan saukur nolak muncul dina sidang pengadilan. Johnson nyatakeun yén bahkan di antara ampir 50,000 panampi NTR anu ngalaporkeun ka ICE sakumaha anu diparéntahkeun, kirang ti 33% dipasihan NTA, hartosna aranjeunna masih henteu gaduh tanggal pengadilan anu bakal aya sareng tiasa tetep di AS salamina.

54,000 panampi NTR anu leungit kalebet langkung ti 273,000 alien haram anu dileupaskeun ku administrasi Biden ka US ti Maret panungtungan ngaliwatan Agustus. Johnson nyatakeun yén para migran nyanghareupan sakedik kasempetan pikeun dipiceun. Salian jalma anu dikaluarkeun NTAs atanapi NTRs, loba anu paroled kana AS tanpa aya bewara sarat atawa tanggal pangadilan.

Pameuntasan wates anu henteu sah ngaluncat kana rekor anu luhur saatos Biden ngajabat dina Januari kamari sareng gancang mimiti ngabongkar kawijakan penegak presiden miheulaan na Donald Trump. Kasalahan mahluk luar angkasa ilegal langkung ti tilu kali langkung ti 1.7 juta dina taun fiskal pamaréntahan anu réngsé dina 30 Séptémber, numutkeun data Bea Cukai sareng Perlindungan Border (CBP).

Kasalahan CBP naék ka luhur 61 taun dina taun kalénder 2021 saatos turun ka handap 45 taun dina kawijakan Trump di 2020.

Angka CBP henteu kalebet jumlah anu teu kaétang mahluk luar angkasa anu meuntas wates tanpa ditéwak.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment