Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos jelema piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

CEO VisitBritain mundur dina musim semi 2022

CEO VisitBritain mundur dina musim semi 2022
VisitBritain / VisitEngland CEO Sally Balcombe
Ditulis ku Harry Johnson

Cik Balcombe, anu geus CEO, mimiti VisitBritain lajeng VisitBritain / VisitEngland, salila leuwih ti tujuh taun, ninggalkeun lembaga pariwisata nasional pikeun ngudag kasempetan anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

VisitBritain/VisitEngland CEO Sally Balcombe geus ngumumkeun yén manéhna téh stepping turun tina peran di cinyusu taun ieu.

Cik Balcombe, Anu geus CEO, mimiti VisitBritain lajeng tina VisitBritain / VisitInggris, salila leuwih ti tujuh taun, ninggalkeun lembaga pariwisata nasional pikeun ngudag kasempetan anyar.

Cik Balcombe ceuk éta geus hiji kahormatan pikeun mingpin lembaga pariwisata nasional.

"Nalika kuring ngagabung, dina 2014, kami parantos janten lembaga anu berprestasi anu ngadukung industri anu suksés sareng kelas dunya. Dugi ka pandémik, industri urang angkat tina kakuatan-ka-kakuatan, narik jumlah catetan kunjungan sareng belanja, nyiptakeun padamelan sareng pertumbuhan ékonomi.

"Lajeng COVID nyerang, pencét industri urang munggaran sareng paling hese. Sektor kami salawasna tiasa adaptasi sareng COVID henteu béda, kalayan pusat konperénsi janten rumah sakit sareng musium sareng atraksi nyandak koleksina online.

"Nalika urang lebet taun 2022, industri urang terus disanghareupan ku seueur tantangan sareng fokus kami nyaéta pikeun nyorong pamulihan pariwisata langsung tina pandémik COVID-19 ku ngawangun deui belanja sémah gancang-gancang sareng ngadukung industri."

Otoritas Pariwisata Inggris (BTA) Ketua sementara Dame Judith Macgregor nyarios:

“Atas nama Dewan BTA jeung VisitBritain / VisitInggris Abdi hoyong ngahaturkeun nuhun anu ageung ka Sally pikeun kapamimpinan anu luar biasa sareng kréatif salami mangtaun-taun pangwangunan anu suksés sareng pikeun nyetir lembaga ngalangkungan kasusah pandémik, netepkeun prioritas sareng strategi jangka panjang pikeun ngadukung industri anu parah ieu. ngaliwatan krisis ka recovery tur saluareun.

"Sally parantos ngadamel kontribusi anu signifikan sareng langgeng pikeun industri pariwisata Inggris, sanés ngan ukur salami anjeunna janten CEO VisitBritain / VisitInggris, Tapi kalayan karir anu ngalangkungan langkung ti 40 taun perjalanan. Kami ngarepkeun Sally sadayana anu pangsaéna pikeun masa depan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment