Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab kasalametan olahraga teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Beijing ngalarang sadaya pesawat leutik ngalayang dina Olimpiade Usum tiis

Beijing ngalarang sadaya pesawat leutik ngalayang dina Olimpiade Usum tiis
Beijing ngalarang sadaya pesawat leutik ngalayang dina Olimpiade Usum tiis
Ditulis ku Harry Johnson

Larangan ngalarang operasi sadaya kapal ngalayang leutik anu gerak dina laju anu rendah sareng dianggo pikeun olahraga, pariwara, hiburan, jsb.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pejabat kota Beijing ngumumkeun larangan samentawis dina sadaya penerbangan pesawat leutik di ruang udara ibukota Cina.

A larangan lengkep dina operasi sadaya karajinan ngalayang leutik di airspace tina Beijing jeung lingkungan kotamadya padeukeut ieu enacted payun ti 2022 Olimpiade Usum Musim di Cina sareng bakal dikuatkeun antara 28 Januari sareng 13 Maret.

Larangan ngalarang operasi sadaya kapal ngalayang leutik anu gerak dina laju anu rendah sareng dianggo pikeun olahraga, pariwara, hiburan, jsb.

Dumasar kana ukuran anu diumumkeun, BeijingWarga sareng tamu bakal dilarang ngagunakeun drone, ngaluncurkeun balon, ngalayang hang-glider, sareng anu sanésna. Upami larangan ieu dilanggar, hukuman administratif sareng hukuman sanésna bakal dilaksanakeun.

nu 2022 Olimpiade Usum Musim di ibukota Cina tina Beijing dijadwalkeun bakal dilaksanakeun ti 4-20 Pébruari, sedengkeun Paralympic Winter Kaulinan bakal dilaksanakeun dina Maret 4-13.

Dina sési IOC ka-128 di Kuala Lumpur tanggal 31 Juli 2015, Beijing kapilih jadi tuan rumah Olimpiade Usum tiis 2022 sareng Kaulinan Paralimpik Ngajadikeun ibukota Cina kota munggaran anu jadi tuan rumah Olimpiade Usum Panas jeung Paralimpik (taun 2008) ogé Olimpiade Usum tiis jeung Paralimpik (taun 2022).

Beijing meunang hak pikeun jadi tuan rumah Olimpiade jeung Paralimpiade 2022 dina balapan anu ketat, ngéléhkeun Almaty Kazakhstan di 2015, kalayan kéngingkeun 44 sora ngalawan pesaingna 40.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment