Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik News Kawat Wisata

Skéma Pensiun Pekerja Pariwisata Jamaika: Kahiji tina Jenisna

(Penandatanganan Skema Pensiun Pekerja Pariwisata) Karyawan pariwisata, Darnel Mason tina Obyek Wisata VIP (duduk) nampi ucapan salamet ti Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett (kénca) sareng Présidén Kahirupan Guardian Eric Hosin. Ibu Mason munggaran asup kana Skéma Pensiun Karyawan Pariwisata sajarah saatos peluncuran resmina di Montego Bay Convention Center dinten ayeuna, Rebo, 12 Januari 2022. Nyaksian éta kasempetan nyaéta (lr) Pupuhu Dewan Pembina TWPS, Mr. Ryan Parkes; Sekretaris permanén di Kamentrian Pariwisata, Ibu Jennifer Griffith jeung EVP & Kapala Investment Officer di Sagicor Grup Jamaika, Bapak Sean Newman. Gambar kahadean tina Jamaika Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Industri pariwisata Jamaika ngarékam sajarah munggaran di dunya dinten ayeuna kalayan peluncuran Skéma Pensiun Pekerja Pariwisata (TWPS), anu bakal nguntungkeun ratusan rébu jalma, langsung sareng henteu langsung, padamelan di industri éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyarios dina peluncuran resmi dinten ieu di Pusat Konvénsi Montego Bay, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, nyatakeun éta anu munggaran pikeun Jamaika salaku "teu aya nagara sanés di dunya anu ngagaduhan rencana mancén para pekerja pariwisata anu komprehensif." Sanaos kalolobaan rencana mancén sanés aya hubunganana sareng perusahaan atanapi badan anu béda, Pariwisata Jamaika Skéma Pensiun Buruh ngarangkul sadaya pagawé, pangusaha, sareng pamangku kapentingan.

TWPS, anu parantos didamel salami 14 taun, digulung sareng Guardian Life salaku Administrator Dana sareng Sagicor Group Jamaica salaku Manajer Dana. Langkung ti satengah tina artos bibit $ 1 milyar anu disayogikeun ku Pamaréntah Jamaika parantos disbursed kana skéma éta.

Émosional nyarioskeun asal-usul skéma mancén, Menteri Bartlett ngingetkeun yén ampir 15 taun ka pengker dina sarapan taunan sareng para karyawan di Bandara Internasional Norman Manley, dina mimiti usum wisata usum tiris, "urang ningali portir Red Cap anu yuswa 78 taun. heubeul, masih ngadorong trolley kalawan beban dina eta. Ceuk kuring, geus sabaraha lila anjeun ngalakukeun ieu? Cenah 45 taun. Janten kuring nyarios, naha anjeun masih ngalakukeun ieu saatos 45 taun? Sareng saurna, upami kuring henteu ngalakukeun ieu dina umur ieu, kuring moal tiasa mésér obat kuring; parah, abdi moal tiasa mésér tuangeun abdi."

Menteri Bartlett nyarios yén anjeunna ngarasa yén "aya anu lepat dina gambar ieu, sabab teu aya anu sakuduna damel di industri naon waé, sanaos industri anu kuring pimpin, sareng dipaksa dina 78 pikeun neraskeun nyorong beban beurat sabab teu aya recourse. ”

Dirojong ku Sekretaris Permanén Kamentrian Pariwisata, Ibu Jennifer Griffith, kaputusan dijieun.

“Urang kudu ngalakukeun hiji hal ngeunaan eta; urang kudu nyieun rencana mancén.”

Pamilon dina rencana éta ditangtayungan ku panerapan nagara, jeung Komisi Layanan Keuangan ngatur panjagaan jeung kerangka pangaturan pikeun safeguard ngalawan breaches jeung paripolah unscrupulous. Ogé, pagawe pariwisata kedah kalebet dina Dewan Pembina TWPS.

Menteri Bartlett nyatakeun dana mancén tiasa janten $ 1 triliun dina sapuluh taun. Anjeunna nyatakeun yén, "ieu sanés ngan ukur kaulinan-changer tapi sakedik inisiatif ékonomi."

Anjeunna salajengna ngécéskeun yén "dana mancén ukuran naon ieu kamungkinan bakal nyieun awak modal anu bade ngarobah kamampuhan leuwih jalma, beuki lembaga bisa nyieun kabeungharan".

Ogé ngabagéakeun sarta lauding dana salaku kaulinan-changer éta Présidén Jamaica Hotel na Wisata Association, Bapak Clifton Reader; Présidén Kahirupan Guardian, Bapak Eric Hosin; EVP & Kapala Investment Officer di Sagicor Grup, Bapak Sean Newman; jeung Pupuhu Dewan Pembina TWPS, Bapak Ryan Parkes.

#jamaika

#jamaikatravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment