Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Perancis ngaluarkeun aturan perjalanan anyar pikeun sémah Inggris

Perancis ngaluarkeun aturan perjalanan anyar pikeun sémah Inggris
Perancis ngaluarkeun aturan perjalanan anyar pikeun sémah Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Perancis ngagampangkeun larangan koronavirus anu parantos diwanohkeun dina 18 Désémber, sacara efektif ngabatesan sadaya perjalanan anu henteu penting antara dua nagara di tengah kasieunan ngeunaan panyebaran varian Omicron.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Divaksinasi datang iinditan ti karajaan Inggris ka Perancis moal deui kedah masihan alesan anu tiasa dianggo pikeun asup ka nagara atanapi karantina nalika sumpingna. 

Numutkeun Menteri Pariwisata Perancis Jean-Baptiste Lemoyne, hasil négatip tina tés COVID-19 anu dicandak 24 jam sateuacan angkat. Britania Raya tetep bakal diperlukeun.

Travelers non-divaksinasi ti UK Tapi bakal tetep diwajibkeun ngabuktikeun perjalananna penting sareng ngasingkeun diri salami 10 dinten.

Perancis ngagampangkeun larangan koronavirus anu parantos diwanohkeun dina 18 Désémber, sacara épéktip ngabatesan sadaya perjalanan anu henteu penting antara dua nagara di tengah kasieunan ngeunaan panyebaran éta. omicron varian.

Ngidinan asupna datang ti Britania Raya bakal nyadiakeun dorongan signifikan kana sektor pariwisata Perancis salila période pakansi sakola Inggris Pébruari urang.

Nyarioskeun kaputusan éta, Kapala Eksekutif Brittany Ferries Christophe Mathieu nyebat éta "lega pisan" sareng nyarios yén anjeunna ngarepkeun peraturan sateuacana bakal ngagambarkeun "panutupan wates terakhir tina krisis COVID-19."

Rélaxasi larangan datang sanaos Perancis nyalira parantos ngadaptarkeun sajumlah inféksi sadinten anyar dinten Rebo, kalayan 338,858 kasus anyar parantos dikonfirmasi, numutkeun Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO).

Parlemén Perancis ayeuna nuju prosés ngenalkeun pas COVID-19 anu sacara efektif bakal ngalarang individu anu henteu divaksinasi tina kahirupan umum. Ieu nyababkeun protés nasional anu nyebar dina sabtu minggu anu ningali langkung ti 100,000 urang kaluar pikeun nentang ukuran énggal. RUU éta parantos disatujuan ku majelis rendah sareng ayeuna kedah ngamankeun dukungan ti sénat sateuacan sacara resmi tiasa dianggo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment