Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan kabudayaan Berita Pamaréntah wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Strip Ratu ngahinakeun Pangeran Andrew tina sadaya gelar militer di tengah skandal séks

Strip Ratu ngahinakeun Pangeran Andrew tina sadaya gelar militer di tengah skandal séks
Strip Ratu ngahinakeun Pangeran Andrew tina sadaya gelar militer di tengah skandal séks
Ditulis ku Harry Johnson

Dina gugatan dirina ngalawan karajaan Inggris, Virginia Giuffre ngaklaim yén manéhna trafficked ka Pangeran Andrew keur sex ku telat pedophile billionaire Epstein jeung baturna anyar-dihukum Ghislaine Maxwell.

Nyitak Friendly, PDF & Email

nu UKIstana Buckingham ngaluarkeun pernyataan ringkes dinten ayeuna ngumumkeun yén "afiliasi militér sareng patronages karajaan" Pangeran Andrew dipulangkeun ka ratu.

Pengumuman asalna sapoé sanggeus pangacara Pangeran Andrew urang gagal pikeun ngolo-ngolo a US hakim pikeun ngilangkeun gugatan nyiksa seksual ngalawan karajaan dina téknis. Kasus ieu berkisar ngeunaan tuduhan anu dibangkitkeun ku Virginia Giuffre, anu nyatakeun yén pangeran parantos kalibet sareng anjeunna dina kagiatan seksual di taun 2001 nalika anjeunna masih alit.

"Jeung ratuPersetujuan sareng perjangjian, afiliasi militér Adipati York sareng patronage Royal parantos dipulangkeun ka Ratu. Adipati York bakal teras-terasan henteu ngalaksanakeun tugas umum sareng ngabela kasus ieu salaku warga pribadi, ”pernyataan Istana maca.

Dina gugatan dirina ngalawan karajaan Inggris, Virginia Giuffre ngaklaim yén manéhna trafficked ka Pangeran Andrew keur sex ku telat pedophile billionaire Epstein jeung baturna anyar-dihukum Ghislaine Maxwell.

Pangéran Andrew nampik nyiksa séksual Giuffre, nyatakeun dina wawancara 2019 yén anjeunna henteu émut kantos pendak sareng anjeunna. Poto karajaan anu sayogi pikeun umum, kumaha ogé, nunjukkeun pangeran kalayan pananganna dina cangkéng Giuffre, sabab dua gambar éta di London.

Baheula Kemis, leuwih ti 150 veterans militér Britania petitioned ka ratu naroskeun anjeunna pikeun ngaleungitkeun putrana tina kalungguhan militér anu ngahormatan sareng ngambang ideu pikeun dipecat ogé sacara teu hormat.

"Kami khususna kesel sareng ambek yén Pangeran Andrew tetep janten anggota angkatan bersenjata sareng terus nyekel gelar militer, jabatan sareng pangkat, kalebet Wakil Laksamana Angkatan Laut Royal," saur para veteran dina surat terbuka.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment