Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

FAA naekeun résiko 5G pikeun 'pesawat kalayan altimeter anu teu acan diuji'

FAA naekeun résiko 5G pikeun 'pesawat kalayan altimeter anu teu acan diuji'
FAA naekeun résiko 5G pikeun 'pesawat kalayan altimeter anu teu acan diuji'
Ditulis ku Harry Johnson

FAA sateuacana ngusulkeun yén jaringan 5G tiasa mangaruhan alat pesawat anu sénsitip, kalebet altimeter, tapi ayeuna agénsi éta nyayogikeun detil khusus anu ngajelaskeun masalahna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

AS Administrasi Penerbangan Federal (FAA) diterbitkeun langkung ti 300 bewara pikeun misi udara (NOTAMs) dinten anu nyatakeun yén "pesawat kalayan altimeter anu teu acan teruji, atanapi anu peryogi rétrofitting atanapi ngagantian, moal tiasa ngalaksanakeun badarat visibilitas rendah dimana 5G disebarkeun.”

nu FAA saméméhna geus ngusulkeun teh 5G jaringan bisa mangaruhan parabot pesawat sénsitip, kaasup altimeters, tapi kiwari agénsi nyadiakeun rinci husus outlining masalah na.

NOTAM dileupaskeun jam 1:00 ET (6:00 GMT) di sabudeureun bandara utama sareng lokasi dimana pesawat sigana beroperasi, sapertos rumah sakit kalayan fasilitas angkutan udara médis.

Dumasar kana FAA, lembaga ayeuna nuju ngobrol sareng pabrik pesawat, maskapai, sareng panyadia ladenan nirkabel pikeun ngirangan dampak téknologi anyar sateuacan peluncuran anu direncanakeun dina 19 Januari 2022.

Salaku bagian tina pamariksaan téknologi nirkabel, lembaga éta disayogikeun ku data lokasi pamancar tambahan anu nyatakeun ngamungkinkeun éta pikeun netepkeun dampak anu aya dina pesawat sareng kamampuanana pikeun beroperasi.

Ngadeukeutan di bandara utama dimana 5G geus deployed dianggap impacted, sanajan FAA yakin sababaraha pendekatan GPS-dipandu masih bakal mungkin di hub angkutan tangtu.

Ngabéréskeun kaayaan éta, FAA nyatakeun yén éta masih "didamel pikeun nangtoskeun altimeter radar mana anu tiasa dipercaya sareng akurat. 5G C-Band deployed, "nambahkeun yén éta diperkirakeun" nyadiakeun apdet pas ngeunaan estimasi persentase pesawat komérsial" nu bakal kapangaruhan.

Baheula taun ieu, panyadia ladenan nirkabel AT&T jeung Verizon Communications sapuk pikeun nerapkeun zona panyangga sabudeureun 50 bandara dina nawar pikeun ngurangan résiko gangguan poténsial, sarta reureuh deployment salila dua minggu pikeun ngidinan otoritas aviation ngadopsi ukuran kaamanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment