Megatkeun Berita Perjalanan Cruising Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Putri Cruises ngaku kaliru deui dina kasus polusi minyak

Gambar kahadean tina Sven Lachmann ti Pixabay
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina 2016, hiji dmana dina 7 tuduhan felony nyababkeun pinalti $ 40 juta pikeun Putri Cruises - hukuman pidana panggedéna-kantos ngalibetkeun polusi kapal ngahaja. Salaku bagian tina perjangjian plea, pangadilan maréntahkeun hiji Program minuhan Lingkungan diawasan lima taun anu merlukeun audits bebas ku hiji éntitas luar sarta monitor-diangkat pangadilan pikeun garis pesiar Carnival Corporation urang, kaasup Putri Cruises, Karnaval Cruise Line, Holland America Line, Seabourn Cruises, sarta AIDA.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Putri Cruise Lines ngaku kaliru pikeun kadua kalina pikeun tuduhan ngalanggar paréntah pengadilan Program Patuh Lingkungan éta bagian tina istilah 2016 dmana pikeun polusi ngahaja jeung usaha ngahaja pikeun nutupan up lampah na. Tuduhan dimana Putri ngaku kaliru ngeunaan Putri Karibia.

Dina kaayaan perjanjian plea anyar anu diumumkeun dina 11 Januari 2023, ku Departemen Kaadilan AS, Putri maréntahkeun mayar denda kriminal tambahan $ 1 juta sareng sakali deui diwajibkeun ngalaksanakeun tindakan rémédial pikeun mastikeun yén program éta lumangsung.

Kasapukan anyar nyaéta palanggaran percobaan kadua anu asalna tina perjanjian plea 2016. Taun 2019, Putri sareng perusahaan indukna Carnival Corporation maréntahkeun pikeun némbongan ka hakim féderal AS di Rajana anu ngancam bakal ngagantungkeun operasi perusahaan ti AS kusabab usaha sateuacana pikeun ngahalangan Program Kepatuhan Lingkungan. Dina Juni 2019, Putri sareng Karnaval dititah mayar hukuman pidana $20 juta sareng pangawasan anu ditingkatkeun saatos ngaku pelanggaran pacobaan anu disababkeun ka anggota senior manajemén di Karnaval.

A "insinyur whistleblowing" ngalaporkeun ka US Coast Guard di 2013 yén kapal pesiar éta ngagunakeun "pipa magic" pikeun ngurangan runtah oily.

Numutkeun kertas Filed di pangadilan, hiji panalungtikan saterusna nangtukeun yén Karibia Putri geus nyieun discharges ilegal ngaliwatan alat bypass saprak 2005, sataun sanggeus kapal mimiti operasi sarta yén insinyur nu nyokot léngkah kaasup ngalirkeun cai laut bersih ngaliwatan parabot overboard kapal urang. nyieun rékaman digital palsu pikeun ngurangan sah. Penyidik ​​ogé dituduh yén kapala insinyur sareng insinyur senior senior maréntahkeun panutupanana, kalebet ngaleungitkeun pipa sihir sareng ngarahkeun bawahan pikeun ngabohong ka inspektur di Inggris sareng AS anu naék kapal saatos laporan whistleblower.

Salian ti pamakéan pipa magic pikeun ngagilekkeun separator cai oily jeung alat monitor eusi minyak, panalungtikan AS uncovered dua prakték ilegal séjén dina Karibia Putri ogé opat kapal Putri séjén, nu Star Putri, Grand Putri, Karang Putri. , sareng Putri Emas. Ieu kalebet muka klep cai uyah nalika runtah bilge diolah ku separator cai oily sareng monitor eusi minyak pikeun nyegah alarm sareng ogé ngaluarkeun cai bilge berminyak anu asalna tina limpahan bak cai abu kana bilges rohangan mesin.

Dina waktu plea kaliru aslina dina Désémber 2016, Asisten Jaksa Agung Cruden ceuk "The polusi dina hal ieu téh balukar tina leuwih ti ngan aktor goréng dina hiji kapal. Ieu ngagambarkeun pisan kirang dina budaya jeung manajemen Putri. Ieu mangrupikeun perusahaan anu langkung terang sareng kedah langkung saé. ”

Dina Juni 2019, Karnaval ngaku yén éta kaliru ngalakukeun genep pelanggaran pacobaan. Ieu kalebet ngaganggu pangawasan pengadilan ngeunaan percobaan ku ngirim tim anu teu diungkabkeun ka kapal pikeun nyiapkeun aranjeunna pikeun pamariksaan mandiri pikeun ngahindarkeun panemuan anu ngarugikeun. Salian denda $20 juta, manajemén senior karnaval narima tanggung jawab, sapuk pikeun nyusun ulang usaha minuhan parusahaan, sasuai jeung sarat ngalaporkeun anyar, sarta mayar audits bebas tambahan.

"Dimimitian ku taun mimiti pacobaan, aya geus sababaraha kali papanggihan yén program panalungtikan internal parusahaan éta sarta inadequate," ceuk Departemen Kaadilan salaku bagian tina plea kaliru anyar.

Auditor pihak katilu anu mandiri sareng monitor anu ditunjuk ku pangadilan ngalaporkeun ka pengadilan yén kagagalan anu terus-terusan "ngeunteungkeun halangan anu langkung jero: budaya anu narékahan pikeun ngaleutikan atanapi ngahindarkeun inpormasi anu négatif, henteu pikaresepeun, atanapi ngancam perusahaan, kalebet pimpinan luhur. .” Hasilna, dina bulan Nopémber 2021, Kantor Percobaan ngaluarkeun petisi pikeun ngabatalkeun percobaan.

Putri jeung karnaval ngaku dina pasatujuan plea anyar pikeun kagagalan pikeun ngadegkeun jeung ngajaga hiji kantor investigative bebas. Putri ogé ngaku yén penyidik ​​​​internal henteu acan diidinan pikeun nangtoskeun ruang lingkup panyilidikanana, sareng yén draf panyilidikan internal parantos dipangaruhan sareng ditunda ku manajemén.

Karnaval maréntahkeun pikeun nyusun ulang supados kantor investigasi na ayeuna ngalaporkeun langsung ka panitia Dewan Direksi Karnaval. Putri maréntahkeun pikeun mayar tambahan $ 1 juta denda kriminal sarta diperlukeun pikeun ngalakukeun ukuran dirémidi pikeun mastikeun yén éta sarta Carnival Cruise Lines & plc ngadegkeun tur ngajaga kantor investigative internal bebas. Pangadilan bakal terus ngayakeun sidang status quarterly pikeun mastikeun patuh.

#princesscruises

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment