Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pemesanan penerbangan Singapura surged ngéléhkeun tungtung VTLs

Pemesanan penerbangan Singapura surged ngéléhkeun tungtung VTLs
Pemesanan penerbangan Singapura surged ngéléhkeun tungtung VTLs
Ditulis ku Harry Johnson

Jalur perjalanan anu divaksinasi (VTL) diwanohkeun dina awal Séptémber, ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi ka Singapura ngahindarkeun béwara di bumi upami aranjeunna ngalaman sababaraha tés PCR COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Laporan anyar ngungkabkeun aya lonjakan dina pesenan penerbangan ti sareng ka Singapura dina 22 Désémber taun ka tukang, sakumaha travelers bergegas ngéléhkeun gantung tina Singapura's divaksinasi jalur perjalanan (VTLs), nu dilaksanakeun pikeun curb sumebarna varian Omicron.

VTL diwanohkeun dina awal Séptémber, ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi ka Singapura pikeun ngahindarkeun béwara di bumi upami aranjeunna ngalaman sababaraha tés PCR COVID-19. Nepi ka ahir Désémber, Singapura ngagaduhan VTL di tempat sareng 24 nagara.

On Désémber 22, Singapura ngumumkeun pembekuan penjualan tikét VTL ti tengah wengi dugi ka 21st Januari, nalika bakal aya 50% cap dina kuota saméméhna. Nanging, wisatawan anu parantos ngagaduhan tikét pikeun penerbangan VTL tiasa teras lebet ka Singapura dina VTL dina tanggal anu direncanakeun. Poé éta, penjualan tikét outbound ngaluncat langkung ti opat kali rata-rata sadinten minggu sateuacana sareng inbound langkung ti dua kali.

Salila minggu di handap (23 Désémber - 29 Désémber) tikét anu dikaluarkeun pikeun perjalanan inbound turun ku 51% sareng outbound turun ku 76%, dibandingkeun sareng minggu sateuacana.

Analisis pasar sumber luhur pikeun Singapura ngungkabkeun yén sadaya sapuluh luhur ngalaman panurunan anu ageung, dua-angka dina pesenan, iwal Hong Kong, anu ngalaman turunna 8% sareng Dubai, anu naék 20% tina saméméhna. minggu.

Analisis tina sapuluh tujuan luhur ngungkabkeun turunna anu langkung ageung dina pesenan penerbangan ka luar saminggu saatos gantung VTL, iwal ti Walanda, anu ngalaman paningkatan 11%.

Jalur perjalanan anu divaksinasi parantos ngabantosan pisan pikeun ngagampangkeun perjalanan ka sareng ti Singapura, sabab tujuh tina sapuluh pasar asal luhur sareng salapan tina sapuluh tujuan luhur nyaéta nagara VTL. Kuring curiga kalenturan tina Walanda salaku tujuan dipangaruhan ku KLM, nu ayeuna teh pamawa asing jeung pangsa pangbadagna ti Singapura pasar, ku jumlah korsi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment