Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Karibia tetep ngarep-ngarep rebound sanaos snag Omicron énggal

Pariwisata Karibia tetep ngarep-ngarep rebound sanaos snag Omicron énggal
Pariwisata Karibia tetep ngarep-ngarep rebound sanaos snag Omicron énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Salila dalapan belas bulan kaliwat, tujuan Karibia, tanpa iwal, geus némbongkeun daya tahan maranéhanana dina nyieun strategi pikeun recovery, incorporating protokol perjalanan remen diropéa, sarta kolaborasi jeung mitra régional jeung internasional dina widang kaséhatan sarta rojongan ékonomi sarta pangwangunan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

nu Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) tetep positif ngeunaan rebound terus industri pariwisata sanajan dina nyanghareupan kateupastian disababkeun ku pandémik lumangsung.

Salila dalapan belas bulan kaliwat, Karibia tujuan, tanpa iwal, geus némbongkeun daya tahan maranéhanana dina nyieun strategi pikeun recovery, incorporating protokol perjalanan remen diropéa, sarta kolaborasi jeung mitra régional jeung internasional dina widang kaséhatan sarta rojongan ékonomi sarta pangwangunan. Pamulihan dina unggal conto, parantos dilaksanakeun bari mastikeun kasehatan sareng kasalametan warga sareng sémah sami.

Taun 2021 parantos masihan kami indikasi yén aya cahaya dina tungtung torowongan panjang anu dimimitian dina Maret 2020. Nepi ka pertengahan 2021, urang ningali balikna dina kagiatan pariwisata, sareng Karibia ngaleuwihan rata-rata global pikeun pertumbuhan kadatangan stayover jeung kontribusi pariwisata pikeun produk doméstik kotor (PDB). Dina kuartal katilu 2021, aya 5.4 juta kadatangan wisatawan ka daérah, ampir tilu kali lipat pikeun période anu sami dina 2020, tapi tetep 23.3 persén di handap tingkat 2019. Laporan awal nunjukkeun yén kamajuan ieu terus dugi ka ahir kuartal terakhir. Akibatna, diperkirakeun yén kadatangan wisatawan pikeun 2021 bakal ngaleuwihan tingkat 2020 ku 60 dugi ka 70 persen.

Nalika urang ngawitan taun 2022, sakali deui berjuang sareng épék varian énggal anu ogé mangaruhan parah perjalanan internasional, urang dikuatkeun ku pangalaman pamulihan sareng pelajaran anu diajar di 2021.

Pangalaman sareng palajaran ieu parantos ngajarkeun urang yén perjalanan sareng silaturahmi tiasa aya sareng pandémik anu mangaruhan tujuan sareng pasar urang. Sanaos hasil dugi ka ayeuna henteu nunjukkeun uih deui ka tingkat 2019, hasil luar biasa anu kacatet dina usum panas dugi ka akhir taun 2021 nunjukkeun yén rebound skala atanapi bertahap kamungkinan sareng kamungkinan pisan dina ahir taun 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment