Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising raramean Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata

Norwegian Cruise Line unveils anyar Norwegia Viva

Norwegian Cruise Line unveils anyar Norwegia Viva
Norwegian Cruise Line unveils anyar Norwegia Viva
Ditulis ku Harry Johnson

Viva Norwegia bakal ngamimitian ngalayari itineraries Mediterania anu luar biasa dina Juni 2023, homeporting di kota-kota palabuan Éropa Kidul kalebet Lisbon, Portugal; Venice (Trieste) jeung Roma (Civitavecchia), Italia; jeung Athena (Piraeus), Yunani.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jalur Pesiar Norwegia (NCL) dinten ieu diumumkeun Viva Norwegia, Kapal salajengna dina Kelas Prima énggal na.

Nyayogikeun para tamu pangalaman anu luhur kalebet rohangan anu langkung lega, desain anu wijaksana sareng stunning sareng jasa anu luar biasa, Viva Norwegia bakal ngamimitian sailing itineraries Mediterania luar biasa dina Juni 2023, homeporting di konci kota palabuhan Éropa Kidul kaasup Lisbon, Portugal; Venice (Trieste) jeung Roma (Civitavecchia), Italia; jeung Athena (Piraeus), Yunani. Anjeunna lajeng bakal balayar Karibia Kidul pikeun Usum Usum Usum 2023-2024 na nawiskeun liburan cuaca haneut ti San Juan, Puerto Rico.

Mirroring desain upscale jeung struktur kapal adina nya-pegatna catetan Norwegia Prima, Viva Norwegia, ogé diwangun ku renowned shipbuilder Italia Fincantieri di Marghera, Italia, bakal debut dina 965 suku panjang, 142,500 ton kotor jeung nampung 3,219 sémah di occupancy ganda. Wisatawan bakal hirup nepi unggal detik tina lalampahan maranéhanana di accommodations paling lega kaasup brand pangbadagna di jero, view laut na balkon kategori staterooms.

Kapal kelas dunya henteu ngan bakal nawiskeun tingkat staffing pangluhurna sarta rasio spasi tina sagala kapal pesiar anyar dina kategori pesiar kontemporer jeung premium sarta rupa-rupa pangbadagna kategori suite sadia di laut tapi ogé bakal boast a redefined The Haven ku Norwegia, NCL's ultra-premium keycard ukur aksés ship-in-a-kapal konsép. Wewengkon umum The Haven sareng 107 suites anu dirancang ku Piero Lissoni, salah sahiji désainer anu paling kasohor di Italia, bakal nampilkeun dek sundeck anu lega, kolam renang infinity anu endah anu nyanghareup hudang kapal sareng spa luar kalayan sauna témbok kaca sareng kamar tiis.

Rupa-rupa kagiatan rekreasi Kelas Prima ogé ngajantenkeun balik deui Viva Norwegia kalawan ngan-sadia-on-Prima-Kelas pangalaman kaasup panggancangna freefall serelek slides garing di laut kalawan The Rush na The Drop jeung tilu-tingkat pacuan kuda pangbadagna di laut jeung Viva Speedway.

Viva Norwegia bakal Fitur Samudra Pegangsaan, 44,000 suku pasagi walkway outdoor nu wraps sabudeureun sakabéh kapal; Indulge Food Hall nampilkeun 11 jinis réstoran; The Concourse boasting hiji taman patung outdoor; decks kolam renang expansive sarta pools gaya takterhingga pa Infinity Beach na Oceanwalk, showcasing sasak kaca luhureun cai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment