Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai diuji positip pikeun COVID-19

CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai diuji positip pikeun COVID-19
CEO Delta: 8,000 karyawan maskapai diuji positip pikeun COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Kanyataan yén sakitar 11% tenaga kerja maskapai diuji positip pikeun COVID-19 nyumbang kana pembatalan rébuan penerbangan di Amérika Serikat salami usum liburan, saur Bastian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina wawancara dinten Kemis, Delta Air Galur CEO Ed Bastian ngungkabkeun jumlah staf maskapai anu kaserang virus COVID-19.

Numutkeun kana Bastian, 8,000 ti Delta Air Galur' 75,000 pagawé parantos nguji positip pikeun COVID-19 dina opat minggu katukang.

Kanyataan yén sakitar 11% tenaga kerja maskapai diuji positip pikeun COVID-19 nyumbang kana pembatalan rébuan penerbangan di Amérika Serikat salami usum liburan, Bastian cenah.

CEO ogé ngaramalkeun karugian maskapai pikeun kuartal kahiji taun kusabab teu kaduga COVID-19 sareng galur panyebaran gancang anyar sapertos Omicron. 

Bastian ceuk, kumaha oge, eta kaayaan geus mimiti ajeg, tur euweuh absen gering geus mekar jadi nanaon leuwih serius. 

"Teu aya masalah kaséhatan anu penting anu urang tingali ti éta, tapi éta ngaleungitkeun aranjeunna tina operasi pikeun sababaraha waktos dina waktos anu sami yén urang ngagaduhan perjalanan anu paling sibuk anu urang tingali dina dua taun," saurna. Anjeunna teras nambihan ngan ukur 1% penerbangan anu dibatalkeun ku maskapai dina saminggu katukang. 

Delta Air Galur mangrupikeun salah sahiji sababaraha maskapai anu ngabatalkeun penerbangan dina usum liburan, sabab bajoang pikeun matuh pedoman kaséhatan COVID-19.

Pembatalan massal anu disababkeun ku COVID-19 sareng badai usum tiris parah nyababkeun Delta ngalaporkeun karugian $ 408 juta pikeun kuartal ahir 2021. 

Dina Désémber Bastian Co-menandatanganan surat nyuhunkeun Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit (CDC) nyepetkeun rekomendasi isolasi tina 10 dinten ka lima dinten pikeun ngabantosan kakurangan staf, gerakan anu dikritik ku Asosiasi Attendant Penerbangan.

Sababaraha dinten saatosna, rekomendasina disingget janten lima dinten ngasingkeun saatos tés COVID-19 positip, upami asimtomatik.

CEO United Airlines Scott Kirby ogé ngumumkeun 3,000 inféksi COVID-19 positip di antara 70,000 staf maskapai awal minggu ieu, maksa ngirangan jadwal pikeun perusahaan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment